Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2019. szeptember 18. szerda
Boldog névnapot Diána nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - cégadatok - cégismertető - súgó
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Facebook-on
Sématörés - A belülről irányított ember
Sárvári György - Sématörés - A belülről irányított ember
Sárvári György
Sématörés - A belülről irányított ember

kiadó: Háttér
cikkszám: 11167126
ISBN: 9786155124129
megjelenés: 2013-01-01
készlet: Nincs készleten
Ár: 3990 Ft
webes rendelés esetén: 3591 Ft
 
Leírás:

Sárvári György az egyik legnevesebb coach hazánkban. Ez a kötet rövidebb, inspiráló írásainak gyűjteménye, az alapanyaga élő, érző, megbicsaklott és emiatt szerethető, önmagukon erősen dolgozó emberek élettöredékeiből származik. Mozaikok, amelyek egyéni sorsokból építkeznek, de a mostani emberiség keresését tükrözik. A szerző szavaival: "Mindannyian össze vagyunk kötve, működik bennünk a kollektív tudattalan, és nem csak a sorsunk, hanem a keresésünk is hat egymásra. Hiszek benne, hogy aki elindul az önismeret rögös útján, nem csak magáért teszi, hanem a környezetéért is. Nem pusztán a saját életét emeli fel, hanem a mellette állókét is.

Ezek az írások a coaching, a terápia és a sport határvidékéről érkeztek, mondhatnám azt is, átjárhatóak. Van, ahol megmaradnak a határok, de van, ahol a coaching átvált terápiára, vagy fordítva. Elmosódnak a határvonalak, belépett egy magasabb kategória. Emberek vagyunk, a kiutat kereső emberiség tagjai, akárhol élünk is. Ma már nincs jelentősége annak, hogy honnan jöttünk, de annak mindennél nagyobb, hogy merre megyünk és kikkel tartunk. Ha együtt haladunk, és támogatjuk egymást, sokkal sikeresebbek leszünk: erről szól a csapatsport. Ha megbízunk egymásban, és megosztjuk a ki nem mondott érzéseinket, amiket felfedeztünk magunkban, útitársakká válunk: erről szól a coaching és a terápia."

A szerzőről:
Dr. Sárvári György tanácsadó és szervezetfejlesztő, a Neosys Kft. ügyvezetője az egyik legnevesebb coach hazánkban. Az Eötvös Loránd Tudományegyetemen szerzett diplomát pszichológia szakon, majd a Debreceni Egyetemen pszichológiai tudományokból doktorált. Később O.D. szervezetfejlesztő és szupervízori-coach ismeretekkel bővítette tudását Amszterdamban.

Rendszeresen tart előadásokat és szemináriumokat magyar és külföldi egyetemeken, illetve konferenciákon a tapasztalati tanulás, a tanuló szervezet és a coaching témakörében. Emellett publikál is: a tapasztalati tanulásról szóló könyve, a Metalépés 1999-ben, A belső harcos útja című coaching kézikönyve 2009-ben jelent meg.

Munkatársaival az úgynevezett döntésközpontú coaching iskoláját képviselik, amelynek legfontosabb célja, hogy a vezető rendszerben lássa a döntésben elfoglalt szerepét és felelősségét, és a coach segítségével létrehozzon egy egyértelmű, belső meggyőződéseit is tükröző olvasatot a helyzetéről, ami hozzásegíti az elkötelezett döntéshez.

A szakember mindemellett hosszú évek óta foglalkozik szabad stílusú harcművészettel, edzőként is. 2011 óta a Magyar Női Vízilabda-válogatott coacha, a csapattal részt vett londoni olimpián, ahol a negyedik helyet szerezték meg.

Tulajdonságok:
terjedelem: 437 oldal
kötéstípus: puhakötés

felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető


Trafó
 
design: Sárközi Román