Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2019. október 15. kedd
Boldog névnapot Teréz nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - cégadatok - cégismertető - súgó
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Facebook-on
Önmagunkban elmélyülten - Varázsjátékok V.
Gőbel Orsolya - Önmagunkban elmélyülten - Varázsjátékok V.
Gőbel Orsolya
Önmagunkban elmélyülten - Varázsjátékok V.

kiadó: L'Harmattan - Könyvpont
cikkszám: 11175593
ISBN: 9789632369051
megjelenés: 2014-10-21
készlet: Nincs készleten
Ár: 2500 Ft
webes rendelés esetén: 2250 Ft
 
Leírás:
A Varázsjátékok az óvodásoknak és kisiskolásoknak, a gyermeki lelkületüket kincsként őrző szülőknek, pedagógusoknak, pszichológusoknak és a gyermekek kel foglalkozó minden szakembernek szól.

Az Önmagunkban elmélyülten című kötetben található
fantáziajátékok nyelvezete a mesék világát idézi, a csendes, időt és teret adó képzeleti munka minden gyermek számára egyéni utat és az egyéni lehetőségek kibontakoztatását kínálja. Meditatív játékainak szimbólumai segítségével minden gyermek kialakíthat egy olyan belső képi világot, amelyben
önmaga felé fordulhat, megerősödhet, hogy később mások számára is örömmé válhasson. Ebben az örömben élhetik át a gyerme kek a bennük rejlő értékeket, a szerethetőségüket, elfogadhatóságukat.

A könyv a Varázsjátékok sorozat ötödik darabja, melyet reményeink szerint követnek még további kötetek, mint a Csupa szépeket tudok varázsolni, avagy hogyan játsszuk a Varázsjátékokat című módszertani kötet, majd a Szeretetben megszületni, a születésjátékok különleges kötete, amely után megjelenhet az iskolásoknak szóló játékgyűjtemény.

A játékkötetek Klaus W. Vopel inspirációira épülnek, de adap tálásukban sok-sok kisgyermek és óvónő vett részt. Ezeket a szálakat fogta össze Gőbel Orsolya.

Tulajdonságok:
terjedelem: 85 oldal
borító: keménytáblás
sorozat: Varázsjátékok V.
megjegyzés: második, bővített, átdolgozott kiadás
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető


Trafó
 
design: Sárközi Román