Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2019. október 14. hétfő
Boldog névnapot Helén nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - cégadatok - cégismertető - súgó
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Facebook-on
Szíveddel figyelj - A stressz, a szorongás és a depresszió gyógyításának új...
Servan-Shcreiber, David - Szíveddel figyelj - A stressz, a szorongás és a depresszió gyógyításának új...
Servan-Shcreiber, David
Szíveddel figyelj - A stressz, a szorongás és a depresszió gyógyításának új...

kiadó: Park
cikkszám: 11179557
ISBN: 9789633550564
megjelenés: 2015-06-15
készlet: Nincs készleten
Ár: 2900 Ft
webes rendelés esetén: 2610 Ft
 
Leírás:
Manapság ha idegesek, rosszkedvűek vagyunk, netán szorongunk, egyszerűen csak bedobunk egy tablettát, remélve, hogy attól minden rendbe jön. Ne tegyük! - figyelmeztet David Servan-Schreiber, neves francia-amerikai kutatóorvos és pszichoterapeuta. Rossz közérzetünket szerinte ugyanis az okozza, hogy szívünket és eszünket, érzelmeinket és gondolatainkat képtelenek vagyunk összhangba hozni egymással. Ez a megbillent egyensúly pedig gyógyszerrel nem állítható helyre. Próbálkozzunk inkább más, hatékonyabb módszerekkel - mint a szívkoherencia, az akupunktúra, az omega-3 kapszula szedése vagy a testmozgás. És figyeljünk a kapcsolatainkra: ha igyekszünk javítani rajtuk, apránkint mi is "gyógyulunk".

Dr. David Servan-Schreiber (1961-2011) francia származású amerikai pszichiáter és idegkutató, a Pittsburghi Egyetem Orvostudományi Karán működő Integrált Orvostudományi Központ létrehozója. A rák ellen című könyve, melyben arról ír, hogyan mozgósítható a test természetes védekező képessége a daganatos betegségekkel szemben, kiugró nemzetközi sikert aratott. A Szíveddel figyelj eddig 33 nyelven, több millió példányban jelent meg. Utolsó kötete Búcsúzni többször is lehet címen látott napvilágot.

Tulajdonságok:
terjedelem: 269 oldal
borító: puhatáblás
fordította: Horváth Ágnes
sorozat: Hétköznapi pszichológia

felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető


Trafó
 
design: Sárközi Román