Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2019. október 15. kedd
Boldog névnapot Teréz nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - cégadatok - cégismertető - súgó
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Facebook-on
Ülj figyelmesen, mint egy béka!
Snel, Eline - Ülj figyelmesen, mint egy béka!
Snel, Eline
Ülj figyelmesen, mint egy béka!

kiadó: Scolar
cikkszám: 11180591
ISBN: 9789632445922
megjelenés: 2015-09-10
készlet: Utolsó darab!
Ár: 2950 Ft
webes rendelés esetén: 2655 Ft
 
Leírás:
A mai gyerekek gyakran nyugtalanok, szétszórtak, szorongók. Eline Snel módszere - mely a tudatos jelenlét gyakorlásán alapul - hatékony segítséget nyújthat nekik. Könyve és a CD-melléklet olyan egyszerű meditációs gyakorlatokat tartalmaz, amelyek rávezetik a gyerekeket, hogyan legyenek tudatában annak, mi zajlik a testükben és a fejükben. A gyakorlatok segítenek nekik megnyugodni, összeszedettebbé válni, könnyen elaludni, csökkenteni a szorongást, kezelni a dühöt, türelmessé és tudatossá válni.

A mindfulness (tudatos jelenlét) olyan velünk született képesség, amely gyakorlással előhívható, fejleszthető és elmélyíthető. A figyelemmel és a jelenléttel kezdődik minden. Azzal, hogy egy dologra figyelünk, a jelen pillanatban és ítélkezéstől mentesen. Erre mindenki képes, de általában nem gyakorolja tudatosan. Miért ne kezdhetnénk el már gyerekkorban ezen képességek fejlesztését?

Ez a könyv olyan úttörő mű, amely ötletes megoldásaival a gyerekek számára is elérhetővé teszi a tudatos jelenlét gyakorlását.

Tulajdonságok:
terjedelem: 141 oldal
borító: puhatáblás
fordította: Érsek-O. Szarvas Nikolett Diána
megjegyzés: CD-melléklettelfelhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető


Trafó
 
design: Sárközi Román