Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2018. április 24. kedd
Boldog névnapot György nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - cégadatok - cégismertető - súgó
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Facebook-on
Doppler hazatér - avagy a világ vége, ahogyan ismertük
Loe, Erlend - Doppler hazatér - avagy a világ vége, ahogyan ismertük
Loe, Erlend
Doppler hazatér - avagy a világ vége, ahogyan ismertük

kiadó: Scolar
cikkszám: 11189798
ISBN: 9789632446622
megjelenés: 2017-04-10
készlet: Raktáron
Ár: 3750 Ft
webes rendelés esetén: 3375 Ft
 
Leírás:
Doppler, a lázadó norvég antihős végül hazatér, de az érkezés nem bizonyul felhőtlennek. Azt kell tapasztalnia, hogy a világnak - legalábbis ahogy eddig ismerte - mára vége. A visszailleszkedés is van akkora kihívás, mint az elmúlt évek kalandjai. Félszeg próbálkozásai során bepillantást nyerhetünk a oslói kertvárosok tunya jólétébe, megismerjük Doppler családját, feltűnik az alfahím szerepére pályázó, fölöttébb kanos vetélytársa, továbbá egy világvégeváró mozgalom feketeöves guruja. Viszontlátjuk Bongót, a háziasított jávorszarvast, sőt még a dán pornóipar bugyraiban is kiadósan megmerítkezünk, mire a háromkötetnyire duzzadt road movie végén eljutunk Doppler evangéliumáig, a szakrális pornográfiáig.

Loe hamisítatlan skandináv humorral tálalt társadalomkritikája ezúttal is tűpontos, mégis kezdünk gyanakodni, hogy Dopplernek nem a világgal van rendezetlen ügye, sokkal inkább saját magával.

Erlend Loe-val ismét mesélőkedve teljében, legjobb formájában találkozunk. A trilógia zárókötete önmagában is élvezetes olvasmány, Doppler-rajongóknak pedig egyenesen kötelező.

Tulajdonságok:
terjedelem: 339 oldal
borító: keménytáblás
fordította: Lőrincz Balázs Bendegúz
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető


Trafó
 
design: Sárközi Román