Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2020. április 6. hétfő
Boldog névnapot Vilmos, Bíborka nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - cégadatok - cégismertető - súgó
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Facebook-on
A Moszkva tér gyermekei
Pőcze Flóra - A Moszkva tér gyermekei
Pőcze Flóra
A Moszkva tér gyermekei

kiadó: Libri
cikkszám: 11173758
ISBN: 9789633104323
megjelenés: 2014-06-12
készlet: Utolsó darab!
Ár: 2990 Ft
webes rendelés esetén: 2691 Ft
 
Leírás:
„A hajléktalan szerintem nem főnév, hanem melléknév, nem szabadna azzal is stigmatizálni, hogy főnévként használjuk a szót. Ez a társadalmi státusza egy embernek, de nem maga az ember" – vallja Pőcze Flóra, aki arra szánta el magát, hogy segítse a téren élőket, és változtasson a velük szemben fennálló előítéleteken. Többek között azzal, hogy megismerteti a moszkvások mindennapjait. "Bármennyire keresgéltem is, nem találtam olyan kezdeményezést, amelynek kifejezetten az lett volna a célja, hogy a megfigyelő hajléktalanok között végezzen etnográfiai kutatásokat, méghozzá úgy, hogy időlegesen maga is közéjük költözik. A Moszkva tér rám várt.”
Az első megjelenésekor jelentős visszhangot kiváltó könyv új kiadása három fejezettel, három új emberi sorssal gazdagodott.

Pőcze Flóra 1987-ben született Celldömölkön. 2006-ban az ELTE Társadalomtudományi Karának társadalmi tanulmányok alapszakán kezdte felsőfokú tanulmányait, majd 2012-től a Széchenyi István Egyetem európai és nemzetközi igazgatás mesterszakán tanult.

Tulajdonságok:

terjedelem: 183 oldal

borító: puhatáblás

megjegyzés: második, bővített kiadás
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető


Trafó
 
design: Sárközi Román