Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2019. április 23. kedd
Boldog névnapot Béla nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - cégadatok - cégismertető - súgó
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Facebook-on
Felmászok a létra
Birtalan Balázs - Felmászok a létra
Birtalan Balázs
Felmászok a létra

kiadó: Napkút - Cédrus
cikkszám: 11181115
ISBN: 9789632635132
megjelenés: 2015-10-06
készlet: Nincs készleten
Ár: 2490 Ft
webes rendelés esetén: 2241 Ft
 
Leírás:
Akadnak előkelő szavak, amelyeket - Fülig Jimmyhez hasonlóan - mindig irigyeltem használóiktól. E szavak egyike az alighanem. Aztán telik-múlik az idő, és az élet elém hozza a helyzetet, amikor a szó használata nagyon is indokolttá válik. Ám e helyzet olyan, hogy - ugyancsak Fülig Jimmyhez hasonlóan - jobb volna elillanni belőle. Íme:

Alighanem ez az utolsó verseskötetem. Persze nem biztos, mert a statisztikák csak statisztikák, a tudomány napról napra fejlődik. Bármilyen prognózis ellenére előfordulhat, hogy sok kötetnyi vers megírása vár még rám. Előfordulhat - egyelőre azonban úgy fest, erősebb az alighanem.

E helyzetben döntöttem úgy, hogy új könyvem egyben korábbi verseim összkiadása is legyen. Ezért szerepel benne az 1995-ben megjelent B-változat és a 2009-es Művirágok a szimbolizmus oltárára teljes anyaga.

A könyv nagyobb részét a tényleges új kötet teszi ki, a Szélesre tárt jelen. Ennek versei szükségszerűen számot adnak a fent taglalt "alighanem"-ről is, de nem szűkítik be a fókuszt. Ellenkezőleg; szeretném azt hinni: szélesre tárják.
Birtalan Balázs

Tulajdonságok:
terjedelem: 271 oldal
borító: keménytáblás


felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető


Trafó
 
design: Sárközi Román