Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2019. március 20. szerda
Boldog névnapot Klaudia nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - cégadatok - cégismertető - súgó
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Facebook-on
Tíz kicsi néger
Christie, Agatha - Tíz kicsi néger
Christie, Agatha
Tíz kicsi néger

kiadó: Európa
cikkszám: 11184362
ISBN: 9789634053545
megjelenés: 2016-05-02
készlet: Nincs készleten
Ár: 2990 Ft
webes rendelés esetén: 2691 Ft
 
Leírás:
Elegáns, új formában vehetjük kezünkbe a világ kedvenc Agatha Christie-regényét. 2015-ben szavaztattuk meg mi is az olvasókat, ki melyik könyvét szereti legjobban a krimi királynőjének. A toronymagas győztes nálunk is a Tíz kicsi néger lett.

Tíz, egymásnak ismeretlen ember meghívást kap egy pazar villába. A villa egy sziklás, lakatlan szigeten áll. Titokzatos tulajdonosáról mindenféle pletykák keringenek.
A vendégek, bár valamennyiük múltjában van valami, amit legszívesebben elfelejtenének, reménykedve és örömmel érkeznek meg egy pompás nyári estén a nyaralásra.
A tulajdonos azonban nincs sehol...
A felhőtlennek ígérkező napokat egyre félelmetesebb események árnyékolják be. A látogatókat a különös fordulatok hatására hatalmába keríti a rettegés.
Tízen érkeznek.
Hányan távoznak?
Nem meglepő, hogy a világ ezt a regényt választotta kedvencének: eddig több mint százmillió példányban fogyott el, és ebből készült a legtöbb feldolgozás.

"Nem a költészet a legfontosabb dolog a világon... Szívesebben fekszem egy kád forró vízben savanyúcukrot szopogatva és Agatha Christie-t olvasva."
(Dylan Thomas)

Tulajdonságok:
terjedelem: 265 oldal
borító: keményfedelű
fordította: Szíjgyártó László
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető


Trafó
 
design: Sárközi Román