Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2019. március 24. vasárnap
Boldog névnapot Gábor, Karina nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - cégadatok - cégismertető - súgó
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Facebook-on
Tudok és tudhatok repülni - Egy szerelem e-mail-regénye
Petrik Adrien - Tudok és tudhatok repülni - Egy szerelem e-mail-regénye
Petrik Adrien
Tudok és tudhatok repülni - Egy szerelem e-mail-regénye

kiadó: Fekete Sas
cikkszám: 11190902
ISBN: 9786155568381
megjelenés: 2017-06-12
készlet: Raktáron
Ár: 3800 Ft
webes rendelés esetén: 3420 Ft
 
Leírás:
Petrik Adrien az Asszony és háza (2005), A másik kert (2009), A hideg szóda élvezete (2013) című könyveivel vált ismertté.

A Fekete Sas Kiadónál megjelent új műfajt teremtő (emailregény!) új könyve egy szerelem története, egy kapcsolaté, mely (házas emberekről lévén szó) a hétköznapi erkölcsök szerint illegális, és amely intellektuális csábítás útján szövődik.

"Adrien negyedik könyve kicsit más, mint az eddigiek, igazi regény, fikció és irodalom, egy hiteles - nem utolsó sorban remekül író - személyiség története arról, hogyan éljük meg (vagy rejtjük el) érzéseinket, mennyire tudunk, merünk őszinték lenni magunkkal. Ösztönös könyv, mint Adrien minden írása, bátor is, természetes, és magával ragadó. Egy kompromisszum nélküli, magát minden körülmények között vállaló, érzékeny és erős asszony újabb vállalkozása. Azt szokták mondani, egy könyv akkor igazán jó, ha éppen olyan, mint aki írta, ha írója benne van minden porcikájával. Hát, ez éppen ilyen könyv - talán ezért is varázsol el ennyire. Varázsa van. Adrien most új területen kalandozik, mindnyájunk örömére. Sóvárogni fogjuk az ötödiket..."
Sediánszky Nóra

Tulajdonságok:
terjedelem: 368 oldal
borító: puhatáblás
megjegyzés: ÜKH 2017
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető


Trafó
 
design: Sárközi Román