Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2019. április 24. szerda
Boldog névnapot György nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - cégadatok - cégismertető - súgó
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Facebook-on
Vérnarancs
Gulisio Tímea - Vérnarancs
Gulisio Tímea
Vérnarancs

kiadó: Katapult Kortárs Alkotói Oldal
cikkszám: 11192561
ISBN: 9786158072618
megjelenés: 2017-10-11
készlet: Utolsó darab!
Ár: 1490 Ft
webes rendelés esetén: 1341 Ft
 
Leírás:
Ricsinek várnia kellett, hogy nagyobbra nyissa a száját, hogy bele tudja lökni a hullát. Ám hiába várt, a hatalmas hüvely csak nem tárulkozott fel előtte.
- Na mi lesz, csak nem még izgassalak is fel? – zsörtölődött barátunk – Ja, most szültél, azért nincs kedved kefélni, értem, de muszáj lesz, fene a női büszkeségedet!
Ám a vulva csak csukva maradt.
- Randa vagyok mi? Azért nem gerjedsz rám?!
Egyik lábáról lerúgta a mamuszt és nagyujjával elkezdte izgatni a gigantikus punci csiklóját, avagy azon a tájékon, ahol a nevezetes szervet sejtette. Ez hamarosan hatott.
A hüvely élénkvörös színt öltött, megdagadt és lassanként kinyílt. Főhősünk megbabonázva bámult a bordázott belsejű kehelybe. Az illatot érezte már valahol. Egy darabig még ácsorgott, majd észbekapott, hogy tanácsos mielőbb megszabadulni terhétől. Hangosan számolt, hárROMra begurította a nem kicsit testes Nagyit a nyílásba, ami azonnal be is fogadta, és rázárult, mint egy húsevő növény a kövér légyre. Már vagy fél kilométerre járt, de még mindig hallotta a jóízű cuppogást.

Tulajdonságok:
terjedelem: 55 oldal
borító: puhatáblás
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető


Trafó
 
design: Sárközi Román