Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2020. február 22. szombat
Boldog névnapot Gerzson nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - cégadatok - cégismertető - súgó
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Facebook-on
Victoria
Willis, A.I. - Victoria
Willis, A.I.
Victoria

kiadó: Papirusz Book
cikkszám: 11197984
ISBN: 9789639263826
megjelenés: 2018-10-17
készlet: Raktáron
Ár: 2500 Ft
webes rendelés esetén: 2250 Ft
 
Leírás:
Milyen életet élnél, ha a világon bármit megtehetnél és bárkit megkaphatnál? Victoriának, kivételes képességeitől hajtva már nagyon korán fel kell tennie magának ezt a kérdést. És ő
meghozza döntését...
Eltelik néhány évtized. Egy középkorú irodalomtudós, akinek rejtett vágya, hogy egyszer igazi Író válhasson belőle, kap egy levelet, amely felforgatja körülötte a világot. Egy fényes tavaszi
napon Victoria arra kéri fel, hogy írja meg a határokat és tabukat átlépő élete igaz történetét.
Szenvedéllyel és szenvedéssel teli időszak kezdődik a férfi életében. Végső soron a tét nem kevesebb számára, mint a túlélés. A túlélés egy olyan világban, ahol a lehetetlen is lehetségessé
válik. Ahol az Angyal ízületi bántalmakban szenvedő idős úrként jár az emberek között. Ahol az ösztönök bármikor a józan ész fölé kerekednek, és elmosódik a határ gonosz és nemes között.
Egy olyan mai világban, amelyet újra és újra áthat a 19. század géniuszának, Oscar Wilde-nak dekadens szellemisége.

"Az ember, a férfi szeretne Victoria, a #Valkűr izzó tüzében elégni."
David Autere (Demkó Attila), a Máglyatűz szerzője.

"Létezésünk #ördögien ragyogó kalandjáról szól ez a történet... Vagy inkább a szerelemről, mely egyszerre repít égbe és taszít pokolba. Mást jelent egy férfinak, és nagyon mást egy nőnek. Vagy ha jó a regény, ha szótlan rabjai leszünk a betűknek, nem érdekes, ki a szerző? Majd Önök eldöntik!"
Czigány Ildikó, írónő, az ország első női utasszállító-pilótája.

"Magával ragadó. Lehetetlenül és letehetetlenül izgalmas. Egy távoli, jókedvű, korlátlan nagy #szellem védnöki szárnyai alatt."
Kiss József drámaíró, színházrendező.

"A gyönyörű nő és a foglyul ejtett férfi örök szimfóniája sok szólamban, mágikus hangszereken szólal meg ebben a történetben, melyben a hatalom ördögi természete is megmutatkozik, és a bölcsességgel megáldott #angyal is fájdalmasan emberi. A könyv minden sora vágyakat ébresztő, izgalmas, szívet és elmét egyaránt magával ragadó. Oscar Wilde is a könyvespolcára tenné."
Sijó, az Újjászületők szerzője.

"Misztikus novella, thriller, dráma? Talán egyszerre mind. De leginkább egy izgalmas #lélekutazás, melynek során a fények és árnyékok között kirajzolódik önnön arcunk is."
Dóka Attila dalszerző, énekes


A. I. WILLIS nő és anya, jogász, kommunikációs szakember, edző. Három nyelven tanít állatvédelmet állatorvostan-hallgatóknak. Konzervatív kalandor, aki oroszlánszívvel tud szeretni. Az írás az egyik szenvedélye. Victoria alakja első jegyessége alatt, elfojtások burkából kitörve született. Vallja: élni csak bátran, humorral és gerinccel érdemes. De úgy nagyon.

Tulajdonságok:
terjedelem: 166 oldal
borító: puhatáblás
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető


Trafó
 
design: Sárközi Román