Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2020. április 4. szombat
Boldog névnapot Izidor nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - cégadatok - cégismertető - súgó
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Facebook-on
A demokrácia lebontása Magyarországon
Nyyssönen, Heino - A demokrácia lebontása Magyarországon
Nyyssönen, Heino
A demokrácia lebontása Magyarországon

kiadó: Napvilág
cikkszám: 11200251
ISBN: 9789633384367
megjelenés: 2019-03-13
készlet: Raktáron
Ár: 3200 Ft
webes rendelés esetén: 2880 Ft
 
Leírás:
Az Európai Unió tagjai között Magyarország az egyetlen, amely csak részben szabad ország, derül ki a Freedom House 2019 februárjában megjelent értékeléséből. Hogyan jutott Magyarország idáig, hogyan lett az Unió "éltanulójából" legnagyobb kritikusává?
A könyv bemutatja a demokrácia fokozatos leépítését, és rávilágít arra, hogy a mai problémák és az EU-konfliktus oka sokkal mélyebben gyökerezik, belső természetű, és jóval korábbra tehető, mint a menekültválság. A magyar politikai és társadalmi változásokat évtizedek óta tanulmányozó, Magyarországon hosszú időt töltött finn történész és politológus szemével egyszerre láthatjuk belülről és egy tágabb perspektívából, finnországi példákkal is megvilágítva hazánkat és az országban zajló folyamatokat.
Nemcsak Magyarországról, hanem az egész régióról, sőt, tágabb értelemben világméretű jelenségekről is szól a könyv, s nemcsak azokhoz, akiket foglalkoztat, hogy merre tart ma Magyarország, hanem mindazokhoz, akiket Európa és Európa jövője is érdekel.

Tulajdonságok:
terjedelem: 198 oldal
borító: puhatáblás
fordította: Makra Hajnalka
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető


Trafó
 
design: Sárközi Román