Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2020. április 4. szombat
Boldog névnapot Izidor nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - cégadatok - cégismertető - súgó
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Facebook-on
Fehér házi éveim I-III.
Kissinger, Henry - Fehér házi éveim I-III.
Kissinger, Henry
Fehér házi éveim I-III.

kiadó: Antall József Tudásközpont
cikkszám: 11200764
ISBN: 9786155559471
megjelenés: 2019-04-12
készlet: Utolsó darab!
Ár: 9900 Ft
webes rendelés esetén: 8910 Ft
 
Leírás:
"Könyvem óhatatlanul az én szemüvegemen keresztül látott és látta­tott történelem - annak leírása, amit én láttam, gondoltam és tettem..."

Így vall Henry Kissinger arról az emlékiratról, amelynek három kötete beiktatásától kezdődően dolgozza fel a Nixon-kormány nemzetbizton­sági, külügyi, diplomáciai mindennapjait, stratégiáit egészen a vietná­mi békekötésig. Mindezek hátterében végig ott munkálnak a belföldi történések, hivatali harcok, amelyeket a szerző úgy képes felvillantani, hogy az adott időszak - természetesen a fenti idézet alapján - saját szemüvegén keresztül látott teljességét ábrázolja.

Henry Kissinger 1923. május 27-én a bajoror­szági Fürthben született, családja 1938-ban New Yorkba emigrált. Több mint tíz éve tanított a Harvard Egyetemen, amikor felké­rést kapott, hogy legyen nemzetbiztonsági tanácsadó Richard Nixon mellett. Elvállalta a feladatot, és ezzel - ebben a szerepében, majd ké­sőbb külügyminiszterként is - megosztó alakja óriási hatást gyakorolt mind az Amerikai Egyesült Államok, mind az egész világ történelmére. Memoárja izgalmas, lebilincselő olvasmány, ez a nagy formátumú em­ber nemcsak politikusként, hanem íróként is jelentőset alkotott.

Emlékirata hatalmas anyag, amely eredetileg White House Years, Years of Upheaval és Years of Renewal címen jelent meg. Az első könyv, a White House Years magyar fordítását az Antall József Tudásközpont Könyvműhelye adta ki, melynek bemutatójára a XXVI. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon kerül sor.

Tulajdonságok:
terjedelem: 1786 oldal, I-III. kötet
borító: keménytáblás
fordította: Magyarics Péter, Bojtár Péter
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető


Trafó
 
design: Sárközi Román