Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2021. szeptember 26. vasárnap
Boldog névnapot Jusztina nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - szállítás - cégismertető
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Művészet az ezredfordulón
Perneczky Géza - Művészet az ezredfordulón
Perneczky Géza
Művészet az ezredfordulón

kiadó: Palatinus
cikkszám: 11129890
ISBN: 9789639651500
megjelenés: 2007-01-01
Utolsó darab!
Ár: 2450 Ft
webes rendelés esetén: 2205 Ft
 
Leírás:
Tanulmányok a művészet végéről és a művészettörténelem újrakezdésérőlA művészettörténész szerző könyvében az elmúlt néhány évtized főbb képzőművészeti jelenségeit és tendenciáit vázolja föl. A könyv tárgyának egyedülálló ismeretével és közérthető stílusával emelkedik ki a hasonló témájú írásművek közül. A szerző írja könyvéről, hogy bár a benne szereplő írások különböző alkalomból születtek, időrendbe állítva mégis olyan benyomást kelthetnek, mintha egyetlen nagy tanulmány különböző stílusban írt fejezetei volnának. Talán azért, mert a kilencvenes évek folyamán a kortárs képzőművészet kiürülése és a tömegművészetben, illetve az elektronikus médiában való feloldódása olyan alapvető élményünkké vált, hogy a művészettörténész sem tehetett mást, mint hogy minden jelentősebb alkalommal erre a "világvége" jelenségre próbáljon magyarázatot találni.
A kötetet a művészeti oktatásban résztvevő tanároknak, diákoknak ajánljuk, de érdeklődésre tarthat számot a kortárs képzőművészet szerető szélesebb olvasóközönség körében is.

Tulajdonságok:
terjedelem: 337 oldal
borító: puhatáblás


felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető
Trafó
 
design: Sárközi Román