Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2020. október 21. szerda
Boldog névnapot Orsolya nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - cégadatok - cégismertető - súgó
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Facebook-on
Dafke
Lugosi Viktória - Dafke
Lugosi Viktória
Dafke

kiadó: Ulpius-ház
cikkszám: 11144919
ISBN: 9789632542553
megjelenés: 2009-01-01
készlet: Nincs készleten
Akciós ár: 500 Ft
(5 % áfával)
Régi ár: 500 Ft
 
Leírás:
"A terpesztett lábú vizsgálatokra felkészültem, de zavarba ejtett a sok nedv. Ezek határozták meg a vágyainkat, a jövőnket, a szerelmünket és az öregségünket, mintha minden tőlük függött volna. Apró kocsonyák a hasunkban, létezésükről nők százezrei nem is tudnak, plazmák és levek, amelyek másoknak legfeljebb a gyönyör részei, nekünk meg milliméterek és decik. Fotók, kémcsövek és leletek. Dögös csajokból kongó edényekké válunk, amelyeket feltöltenek, kitöltenek, megfestenek, mi meg hordjuk, visszük, őrizzük a nedveket, és várjuk, hogy a lábos belülről életre keljen. A pléh kizöldüljön. Huszonhét éves vagyok, negyvenhat kiló. A mellem dögös, a fenekem feszes, lent állítólag gyöngyvirágillatot árasztok. Most meg csak a lábos? Neee!"


Egy ember, aki nincs. És két másik, aki érte küzd. Várhatnak-e segítséget? Orvostól? Természettől? Istentől? Egy regény a reményről, az elvérzésről, a beletörődésről és a föl nem adásról. Egy család, hat együtt töltött év. Egy történet a szeretetről.


A nagy sikerű Ajvé írónője új regényében a mai napig tabutémának számító meddőségről ír, amely elemi erővel dúlja fel egy család életét. Humoros és torokszorító pillanatképek egy letehetetlen könyvben.


Tulajdonságok:

terjedelem: 270 oldal

borító: keményfedelű
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető


Trafó
 
design: Sárközi Román