Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2021. szeptember 26. vasárnap
Boldog névnapot Jusztina nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - szállítás - cégismertető
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Metallica
McIver, Joel - Metallica
McIver, Joel
Metallica

kiadó: Cartaphilus
cikkszám: 11149560
ISBN: 9789632660394
megjelenés: 2010-01-01
Nincs készleten
Ár: 4900 Ft
webes rendelés esetén: 4410 Ft
 
Leírás:
Mint minden zenekart, amely valaha világsikert ért el, a Metallicát is az tette naggyá, hogy nem hallgatott sem a rajongókra, sem a lemezeladási mutatókra, csak arra, hogy a tagok mit szeretnének csinálni. Ha nem így lett volna, a Metallica ma egy szánalmas, önismétlő thrash metal zenekar lenne, így viszont a világ legnagyobb metalzenekara lett. Akárcsak nagynevű pályatársaikat, a Metallica tagjait is számos tragédia érte, annyi metamorfózison mentek át karrierjük során, mint száz lepke, ám mindig talpra álltak.
Ma, 29 évvel a megalakulásuk után úgy tűnik, hogy az erő kontra erőszak meccsből esetükben az erő került ki győztesen, mert újra és újra szembe tudtak nézni önmagukkal, és bármit beismertek, még akkor is, ha milliók értetlenkedtek minden egyes lépésük után.

"Az egyik fő problémát az jelentette, hogy Hetfield már csak a rocksztár tudott lenni, akit megszemélyesített, nem pedig önmaga. Úgy éreztem, hogy nem mutathatok gyengeséget... És otthon is mindig rajtam volt ez a maszk. Elképesztő és egyben bámulatos, hogy mennyi ideig hordhat az ember egy maszkot... De mára megtanultam, hogyan lehet a kettőt jobban összeegyeztetni. Például azzal, hogy elismerem, igen, néha szar turnézni, és inkább otthon lennék. Vagy azt, hogy nekem is lehetnek rossz napjaim, nekem is lehet rossz kedvem, és nem érdekel, ha az emberek azt mondják rólam ilyenkor, hogy seggfej vagyok… Rengeteg macsóizmus van ezen a világon, de azt hiszem, a legférfiasabb dolog beismerni azt, hogy gyenge vagy, és nem takargatni a gyengeségedet. És azzal mutatod meg az erődet másoknak, hogy megmutatod a gyengeségedet."
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető
Trafó
 
design: Sárközi Román