Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2021. szeptember 21. kedd
Boldog névnapot Máté, Mirella nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - szállítás - cégismertető
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Milliós festők és szobrászok
Lovas Beáta - Lovas Dániel - Milliós festők és szobrászok
Lovas Beáta - Lovas Dániel
Milliós festők és szobrászok

kiadó: Panton Bt.
cikkszám: 11152373
ISBN: 9789638709585
megjelenés: 2010-01-01
Utolsó darab!
Ár: 7800 Ft
webes rendelés esetén: 7020 Ft
 
Leírás:
A műgyűjtés lélektana sokkal összetettebb annál, hogy le lehetne egyszerűsíteni csupán anyagi motívumokra. Mégis jogos elvárás az alkalmi és rendszeres műtárgy vásárlók részéről, hogy a kiválasztott műtárgy a befektetéssel arányos értéket képviseljen. Ezért azután még a tapasztalt gyűjtők is gyakran felteszik maguknak és másoknak a kérdést: mit érdemes gyűjteni?

Joggal, hiszen a műtárgyak gyűjtése költséges tevékenység, és mindenki azt szeretné, ha a neki tetsző, az otthonába kerülő műalkotások egyúttal jó anyagi befektetést is jelentenének. Megőriznék, illetve idővel jelentősen növelnék értéküket. Könyvünkkel ebből a nem egyedüli, mégis fontos szempontból, a megbízható műtárgypiaci értékelés irányából szeretnénk támpontot adni a műgyűjtőknek.
A műgyűjtéssel foglalkozó hazai könyvkiadásban egyedülálló kötet az elmúlt öt év adatait tartalmazza. Azokat a magyar festőket és szobrászokat mutatja be, akiknek alkotásai ismétlődően a legmagasabb árakat érték el a hazai aukciókon. Így gyűlt össze a könyvben szereplő 350 név, akikről elmondható: napjainkban a legnépszerűbbek, alkotásaik a legmegbízhatóbb értékeknek számítanak a magyar műgyűjtők körében. Minden művészről információkban gazdag életrajz és az elmúlt öt év összesített aukciós értékesítési adatsora található a könyvben, ezzel a megbízható műtárgypiaci értékelés irányából támpontot ad a műgyűjtőknek.
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető
Trafó
 
design: Sárközi Román