Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2021. október 24. vasárnap
Boldog névnapot Salamon nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - szállítás - cégismertető
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Robert Smith & The Cure - Vágyak és vallomások
Carman, Richard - Robert Smith & The Cure - Vágyak és vallomások
Carman, Richard
Robert Smith & The Cure - Vágyak és vallomások

kiadó: Silenos
cikkszám: 11152708
ISBN: 9789638852465
megjelenés: 2010-01-01
Nincs készleten
Ár: 3000 Ft
webes rendelés esetén: 2700 Ft
 
Leírás:
A könnyűzene történetében alig van olyan együttes, amelynek pályafutása több évtizedet fog át, s mégis képes elkerülni a kényelmes önismétlés csapdáit. Ráadásul megújulni lehet pusztán a trendeket követve is. A Cure azonban mindig a saját útját járta.
Ezen a hosszú úton végigtekintve, egyetlen biztos pont látszik: Robert Smithé.
Ő a változás motorja, a vihar szemében ülő békés, nyugodt alak. 35. évéhez közeledő karrierje során egyedi életművet hozott létre, mely egyszerre intelligens, érzékeny, kifinomult, ám soha nem szájbarágós. Pályafutása igazán változatos, időnként ellentmondásokkal teli: a tagok cserélődtek körötte, eleinte a Bansheesben is zenélt, írt kifejezetten goth és szinte már arcpirítóan popos, díjakat besöprő slágereket is ("Siamese Twins" vs. "Close To Me"). A koncerteken pedig láthattuk, hogy egyértelmű félénksége ellenére is delejes erejű előadóművész.
Ez a legelső, részletekbe menő életrajz Robert Smith teljes karrierjéről. Nyilatkozataiból és dalainak elemzéséből egy különleges ember képe rajzolódik ki.
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető
Trafó
 
design: Sárközi Román