Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2020. november 29. vasárnap
Boldog névnapot Taksony nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - cégadatok - cégismertető - súgó
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Hogyan fogyjunk cukorbetegen? - Főzőiskola lépésről lépésre
Gézsi Andrásné Márta - Dr. Fövényi József - Hogyan fogyjunk cukorbetegen? - Főzőiskola lépésről lépésre
Gézsi Andrásné Márta - Dr. Fövényi József
Hogyan fogyjunk cukorbetegen? - Főzőiskola lépésről lépésre

kiadó: Springmed
cikkszám: 11153135
ISBN: 9789639914889
megjelenés: 2010-01-01
Nincs készleten
Ár: 3480 Ft
webes rendelés esetén: 3132 Ft
 
Leírás:
"A fogyni vágyó mindent kipróbál, de hosszú távon visszatér megszokott ízeihez, és ha nem ügyel a mennyiségekre, a receptek összetevőire, a mozgás mennyiségére, kilói is visszajönnek. Ez a könyv különleges segítséget nyújt ennek elkerülésére. Egy eredményes fogyás esetismertetésével mutatja be, hogy "magyaros" ízekkel is meg lehet szabadulni a kilóinktól.
A kiegyensúlyozott táplálkozásra épülő "diabéteszes étrend" nem csak az elhízott cukorbetegeknek szól, hanem azoknak is, akik szeretnék a diabétesz kialakulását megelőzni, vagy fölös kilóiktól "fájdalommentesen" megszabadulni. Az életmódváltás nem könnyű, de hosszú távon megéri!"
Gyurcsáné Kondrát Ilona
vezető dietetikus

"A cukorbetegek folyamatosan különböző tiltásokkal találkoznak életük folyamán. Nem kap elég hangsúlyt azonban azoknak az ismereteknek a megtanítása, melyekkel a tilalmakat pótolni lehet, melyek egyformán biztosíthatják az élvezhető étkezést és ugyanakkor a helyes egyéni energia és szénhidrátszükséglet betartását. Gézsi Andrásné Márta és Dr. Fövényi József könyve éppen ebből a nehéz helyzetből mutat kiutat. A kiváló dietetikus, egy remek finomságokat készítő szakács, Dobrádi Sándor valós történetén és receptjein keresztül egyszerűen, közérthetően vezeti el az olvasót az egészséges életmód megismeréséhez, és számos példával mutatja be, hogy az ismert és kedvelt ételeket, hogyan lehet ízletesen, de egészségesebb módon elkészíteni. A számos könyv szerzőjeként jól ismert Fövényi tanár úr komoly klinikai tapasztalattal, könnyen érthető módon, világosan foglalja össze mindazokat az ismereteket, melyeket egy cukorbetegnek a diabéteszről tudni érdemes. Hasznos tanácsokat ad a helyes életvezetés kialakításához, és megmagyarázza a betegség természetének és kezelésének elméleti hátterét."
Dr. Vörös Péter
diabetológus, nefrológus szakfőorvos
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető
Trafó
 
design: Sárközi Román