Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2020. december 1. kedd
Boldog névnapot Elza nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - cégadatok - cégismertető - súgó
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Napeledel - Az Élő Ételek szakácskönyve
Rooijen, Joan van - Napeledel - Az Élő Ételek szakácskönyve
Rooijen, Joan van
Napeledel - Az Élő Ételek szakácskönyve

kiadó: Napeledel
cikkszám: 11154801
ISBN: 9789639831063
megjelenés: 2011-01-01
Nincs készleten
Ár: 3200 Ft
webes rendelés esetén: 2880 Ft
 
Leírás:
Hogyan tudhatjuk, milyen táplálék jó a számunkra?
Sajnos ezt már hosszú ideje nem tudjuk, mivel az emberiség, jóllehet testi felépítése szerint az állatvilághoz tartozik, ösztönei már kevésbé működnek, intelligenciája azonban még nem fejlődött olyan fokra, hogy felismerje a számára ideális táplálékot.
Éhségünk, szomjúságunk és ízlésünk nem természetes. Egyre inkább választunk természetellenes, halott, méreganyagokban bővelkedő, valójában tápanyagoknak nem mondható ételeket.
A nem megfelelő tápanyagok természetellenes rezgésszáma és a testünkben végbemenő kémiai folyamatok miatt szervezetünk állandóan helytelen jelzéseket kap.
Táplálékanyagainkban a sütés-főzés során különféle, a szervezet számára idegen kémiai vegyület jön létre és leukocytosis keletkezik. Ez olyan védekező mechanizmus, mint amikor valamilyen fertőző betegség során szervezetünkben az idegen anyagok kiiktatására fehérvérsejtjeink elszaporodnak.
Képzeljük csak el, mindez hosszú távon milyen hatást gyakorol szervezetünkre.
A természetellenes és halott táplálék megemésztése szervezetünktől komoly energiát követel. Sőt, gondoljuk végig, mi történik a bőséges étkezés után. Hányszor tapasztaljuk, hogy mennyire bágyadtak leszünk, elálmosodunk, és aludni szeretnénk. A nagy mennyiségű evés következménye: az emésztőcsatornánkban kialakuló kaotikus állapot.
A kiadós ebéddel kapcsolatban beszélhetünk a sósra édes és az édesre sós erőteljes hatásáról. Ismeretes, hogy jól fűszerezett, fehérjében gazdag, sós fogás után kellemesnek hat az édes desszert.
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető
Trafó
 
design: Sárközi Román