Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2021. szeptember 26. vasárnap
Boldog névnapot Jusztina nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - szállítás - cégismertető
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Liszt Ferenc személyisége
Szilágyi András, dr. - Liszt Ferenc személyisége
Szilágyi András, dr.
Liszt Ferenc személyisége

kiadó: Garbo
cikkszám: 11155924
ISBN: 9786155007095
megjelenés: 2011-01-01
Nincs készleten
Ár: 3400 Ft
webes rendelés esetén: 3060 Ft
 
Leírás:
Az embert kora gyerekkorától kezdve egész felnőtt élete során számos hatás, konfliktus, lelki trauma éri, melyek kóros személyiségvonásokat, vagy lelki betegségeket alakíthatnak ki. Ennek kivédésére konfliktuskezelő technikákat, elhárító mechanizmusokat kell kidolgoznia.
Szilágyi András, a könyv szerzője a mai, modern pszichológia felhasználásával végzi el egy 200 éve született lángelme személyiségének vizsgálatát. A legendák sokszor hisztérikusnak, máskor szoknyabolondnak lefestett alapja helyett egy csodálatos alkotó egészséges jellemét tárja az olvasó elé.
Ez a könyv nem legendákon és romantikus képzelgéseken alapszik, hanem hiteles dokumentumok, többek között Liszt Ferenc levelezésén és személyiségteszteken. Liszt Ferenc sikeresen küzdött meg konfliktusaival, személyisége egészséges volt. Nem vált neurotikussá, személyiségzavarossá, vagy lelki beteggé. Cselekedeteit egész életében saját célkitűzései, motivációi irányították, és ezeket meg is valósította. Az egészséges, kreatív, saját céljait követő személyiség hatalmas életművet alkotott, részesedett az áramlat-élményben, és a mindenki által áhított csúcsélményekben... és a lélek mélyének kaotikus erőiből igazgyöngyöket merített.
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető
Trafó
 
design: Sárközi Román