Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2022. május 19. csütörtök
Boldog névnapot Ivó, Milán nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - szállítás - cégismertető
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Konfliktusok és előítéletek - A vonzások és taszítások világa
Barcy Magdolna - Konfliktusok és előítéletek - A vonzások és taszítások világa
Barcy Magdolna
Konfliktusok és előítéletek - A vonzások és taszítások világa

kiadó: Oriold és Társai
cikkszám: 11164137
ISBN: 9789639771680
megjelenés: 2012-01-01
Nincs készleten
Ár: 2900 Ft
webes rendelés esetén: 2610 Ft
 
Leírás:
Konfliktusos, előítéletes, feszült légkörben élünk. A politikai harcok az élet minden területére beszivárogtak. Rossz kedvünk van, és nem látjuk a kiutat. A korábbi, nyugodtabb évek idilli illúzióként lebegnek szemünk előtt. Vajon korábban volt valami, ami lehetővé tette a problémák elfedését, amit a mai helyzet nem tesz lehetővé, és törvényszerű, hogy a konfliktusok felszínre kerültek?

Mit lehet tenni?

Mit tud segíteni a tudomány abban, hogy megértsük helyzetünket? Mi lehet a kiút a kilábalásból? Miért ennyire fontosak az előítéletek és a konfliktusok? Életünk múlik rajtuk, énünket a jelenlegi válságos helyzetben csak így tudjuk definiálni a másik ellenében?

Ezekről a kérdésekről is szól ez a tankönyv, amiben mindenki talál megfontolandót. Hogyan alakulnak ki a sztereotípiák és előítéletek? Tehetünk-e ezek ellen, vagy emberi valónkból következnek és el kell fogadnunk őket? Hogyan működnek és hogyan oldhatók fel a csoportok közötti ellenségeskedések – legyen szó akár egy osztályterem klikkjeiről, vagy a politikai szimpatizánsokról? Ezekre és sok egyéb kérdésre megtalálja a választ a könyvben!

Tulajdonságok:

terjedelem: 212 oldal

borító: puhafedelű
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető
Trafó
 
design: Sárközi Román