Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2022. május 19. csütörtök
Boldog névnapot Ivó, Milán nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - szállítás - cégismertető
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Lehet-e jó apa a bántalmazó? - A partnerbántalmazás hatása a szülő-gyermek...
Bancroft, L. - Silverman, J. G. - Ritchie, D. - Lehet-e jó apa a bántalmazó? - A partnerbántalmazás hatása a szülő-gyermek...
Bancroft, L. - Silverman, J. G. - Ritchie, D.
Lehet-e jó apa a bántalmazó? - A partnerbántalmazás hatása a szülő-gyermek...

kiadó: Háttér - NANE Egyesület
cikkszám: 11168246
ISBN: 9786155124112
megjelenés: 2013-01-01
Utolsó darab!
Ár: 3000 Ft
webes rendelés esetén: 2700 Ft
 
Leírás:

Nemcsak a szakembereket, hanem az egész társadalmat érintő kérdés az, hogyan kell szabályozni a partnerüket bántalmazó szülők kapcsolattartását gyerekükkel, hogy az ne vezessen a gyerek felépülése szempontjából kulcsfontosságú anya-gyerek kapcsolat sérüléséhez.
A szerzők több évtizede dolgoznak bántalmazókkal foglalkozó csoportokkal, illetve bíróság által kirendelt szakértőként gyerekelhelyezésért, szülői felügyeleti jogért és kapcsolattartásért indított eljárásokban. Az ezekre vonatkozó szakirodalmat és saját, több mint 2000 partnerbántalmazási esetre kiterjedő tapasztalatukat összegzik ebben a könyvben.
Árnyalt képet nyújtanak a bántalmazók viselkedéséről, gondolkodásmódjáról és értékrendjéről, arról, hogy a partnerbántalmazás hogyan rombolja a családot, illetve hogyan függ össze a gyerekbántalmazás, többek között az incesztus és az elhanyagolás veszélyével. Ajánlásaik alapján a kirendelt szakértők, hatóságok, jogászok, felügyelt kapcsolattartást kínáló szolgáltatók, a gyerekekkel és szüleikkel foglalkozó mentálhigiénés szakemberek felmérhetik, hogy a partnerbántalmazó mennyire veszélyes a gyerekre.Tulajdonságok:
terjedelem: 407 oldal
kötéstípus: puhakötés
sorozat: Tűz-hely Könyvek

felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető
Trafó
 
design: Sárközi Román