Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2020. december 3. csütörtök
Boldog névnapot Ferenc, Olívia nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - cégadatok - cégismertető - súgó
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Irodalmi legendák, legendás irodalom 8.
Albert Zsuzsa - Irodalmi legendák, legendás irodalom 8.
Albert Zsuzsa
Irodalmi legendák, legendás irodalom 8.

kiadó: Pro Pannonia
cikkszám: 11168329
ISBN: 9789639893771
megjelenés: 2013-01-01
Utolsó darab!
Ár: 2000 Ft
webes rendelés esetén: 1800 Ft
 
Leírás:

Albert Zsuzsa újabb legenda-kötete ismét számos érdekességet nyújt Olvasóinak. Szinte észrevétlenül irodalomtörténeti jelentőségű beszélgetések részeseivé válunk, és megismerkedhetünk az élet, az irodalom, a művészet kapcsolatainak rejtett összefüggéseivel is. E fontos tanúságtételekből a közelmúltban eltávozott, vagy még köztünk élő jelentős alkotók életéről, pályájáról, személyiségéről szóló -  többnyire - szubjektív vallomások idézik fel Szász Imre, Tóth Bálint, Tüskés Tibor, Gerzson Pál, Lieber Éva és Somos Miklós, Kalász Márton, Lázár Ervin, Parancs János és Ágh István - néhányuk esetében már-már a feledés homályába vesző - alakját. Az interjúk során megrajzolódó portrék nem csupán a személyes kapcsolatok hiteles melegét őrzik meg, hanem a kor, a kortársak, az irodalmi és kulturális közállapotok jellemzőit is felidézik számunkra.
Albert Zsuzsa (Budapest, 1932) költő, kritikus, 1956-1994 között a Magyar Rádió irodalmi szerkesztője. Számos verseskötete után a - már népszerű sorozattá vált - nyolcadik "legenda-könyvét" vehetik kézbe az Olvasók.Tulajdonságok:
terjedelem: 189 oldal
kötéstípus: keménykötés
sorozat: Irodalmunk forrásai

felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető
Trafó
 
design: Sárközi Román