Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2021. október 15. péntek
Boldog névnapot Teréz nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - szállítás - cégismertető
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

A bölcsesség könyve
Szvámí Ráma - A bölcsesség könyve
Szvámí Ráma
A bölcsesség könyve

kiadó: Ursus Libris
cikkszám: 11169301
ISBN: 9789639718579
megjelenés: 2013-01-01
Nincs készleten
Ár: 1900 Ft
webes rendelés esetén: 1710 Ft
 
Leírás:

Az Ísá-upanisad az egyik legrövidebb upanisad, egyben az egyik legmélyebb jelentésű is. A védikus hagyomány más jelentôs szövegeihez hasonlóan a személyes és társadalmi fejlődés szempontjából is szerves egészként és átfogóan kezeli a spiritualitást, a pszichológiát, az ismeretelméletet és a gyakorlati útmutatást. Nemcsak a kozmikus és személyes tudatosság, az illúzió és a valóság, tudatlanság és tudás mibenlétét magyarázza el, hanem a spiritualitás gyakorlati alkalmazásával és az „utolsó utunkra”  való  felkészüléssel  is  foglalkozik.  Szvámí  Ráma magyarázatából megérthetjük, hogy az élet spirituális és gyakorlati oldalának szükségszerűen összeegyeztethetőnek kell lennie.
Mivel az Ísá-upanisad az ősi hagyomány filozófiai és költői szóképeit használja, a nyugati ember számára helyenként nehezen érthető, Szvámí Ráma azonban csodálatosan rávilágít a műben foglalt mélységes meglátásokra.
Részlet a bevezetésből


 


Tulajdonságok:
terjedelem: 131 oldal
borító: puhafedelű
fordította: Fajd Ernő

felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető
Trafó
 
design: Sárközi Román