Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2022. május 26. csütörtök
Boldog névnapot Fülöp, Evelin nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - szállítás - cégismertető
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Delfi örökösei - Önismereti csoportok - elmélet, módszer, gyakorlat
Rudas János - Delfi örökösei - Önismereti csoportok - elmélet, módszer, gyakorlat
Rudas János
Delfi örökösei - Önismereti csoportok - elmélet, módszer, gyakorlat

kiadó: Lélekben Otthon Kiadó
cikkszám: 11170027
ISBN: 9789639771031
megjelenés: 2007-01-01
Készleten
Ár: 4000 Ft
webes rendelés esetén: 3600 Ft
 
Leírás:

Ez itt a hetedik kiadás. Ami - néhány kisebb javítástól eltekintve - azonos az öt évvel ezelőtt kikerült ötödik, átdolgozott kiadás szövegével. (Közben a hatodik kiadás is elfogyott.) A Delfi örökösei... első kiadása 17 évvel ezelőtt jelent meg. Azóta öt újabb kiadás és több utánnyomás került az olvasók kezébe. (Valóban az ő kezükbe, mert a könyvesboltok polcain csak átmenetileg voltak találhatók.) Talán nem véletlenül!


 


Az üzleti életben, a közigazgatási és a civil szervezetekben működő trénerek, faci-litátorok, valamint pedagógusok és pszichológusok, orvosok, szociális munkások, animátorok és mentálhigiénés szakemberek, egyetemi és főiskolai hallgatók serege tanult ebből a könyvből az elmúlt több, mint másfél évtizedben. Hozzájuk csatlakozott a csoportvezetés és a csoportdinamika iránt érdeklődők több ezres, ha nem több tízezres csapata. Ez idő alatt új korosztályok nőttek föl - közülük sokan vettek részt önismereti és személyiségfejlesztő csoportokban, készségfejlesztő és szervezetfejlesztési tréningeken. Nem kevesen tanultak csoportokat, tréningeket vezetni. Amihez komoly segítséget kaptak a Delfi örökösei...-től.


 


Az olvasónak nem tudományos monográfiával van dolga, hanem csoportvezetők, képzésben részt vevők, művelt érdeklődők és rokon szakmabeliek számára írt összefoglaló kézikönyvvel. A könyv szerkezetét is praktikus szempontok határozzák meg. Az első rész az elvek, módszerek, eszközök, szemléletek, irányzatok és kutatási eredmények jól érthető leírása. A könyv második felében 72 gyakorlat, csoportos feladatmegoldás, önismereti teszt és szerepjáték részletes, praktikusan használható ismertetése szerepel.


 


Rudas János pszichológus, vezetés- és szervezetfejlesztési tanácsadó és tréner a hazai önismereti, személyiség- és készségfejlesztő, valamit tréningcsoportok vezetésének kiemelkedő képviselője. A könyv ma is hézagpótló munka, rendkívüli gyakorlati hasznú kézikönyv. A szerző több, mint két évtizedes csoportvezetői, tréneri és tanácsadói tapasztalatra építve, kimerítő információval látja el a jelenlegi vagy majdani csoportvezetőket, trénereket és mindazokat, akik csoportban, csoporttal élnek és dolgoznak.


 


Mindenkinek szól tehát a Delfi örökösei..., akiket az oly sokféle csoport és csoportvezetés szerteágazó problematikája érdekel.   


 


Tulajdonságok:
terjedelem: 321 oldal
borító: puhafedelű
megjegyzés: hetedik kiadás

felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető
Trafó
 
design: Sárközi Román