Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2021. október 20. szerda
Boldog névnapot Vendel nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - szállítás - cégismertető
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Scott Kelby Photoshop könyve digitális fotósoknak
Kelby, Scott - Scott Kelby Photoshop könyve digitális fotósoknak
Kelby, Scott
Scott Kelby Photoshop könyve digitális fotósoknak

kiadó: Perfact
cikkszám: 11171244
ISBN: 9789639929371
megjelenés: 2013-01-01
Nincs készleten
Ár: 6990 Ft
webes rendelés esetén: 6291 Ft
 
Leírás:
Scott Kelby, a Photoshop User magazin szerzője és szerkesztője és jelenleg a világ legnépszerűbb Photoshop írója egy teljesen új szintre emeli a könyvét.

Teszi ezt, amikor a legújabb, legfontosabb és leghasznosabb Adobe Photoshop CS6 technikákat feltárja a digitális fotósok előtt.

A díjnyertes, eladási csúcsot döntő mű új, frissített változata valami olyat nyújt a digitális fotósoknak, amilyet eddig még egyetlen könyv sem nyújtott: mellébeszélés nélkül pontosan megmutatja hogyan csinálja. Nem különböző elméletek gyűjteménye, nem azt kéri az olvasótól, hogy kísérletezze ki a saját beállításait, vagy találja ki a megoldást saját magától. Ehelyett Scott, napjaink vezető digitális fotósai által használt egzakt technikákat mutat be, lépésről lépésre, és ami a legjobb, pontosan elmondja, mely beállításokat használja, mikor és miért. Épp ennek köszönhetően, e könyv előző verziói különböző fotósiskolákon és egyetemeken hivatalos segédanyagként használatosak.

Tulajdonságok:

terjedelem: 425 oldal

borító: puhafedelű

fordította: Gátos Bálint
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető
Trafó
 
design: Sárközi Román