Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2021. szeptember 18. szombat
Boldog névnapot Diána nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - szállítás - cégismertető
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

A magyar nyelv nagyszótára V. - C-DÉZS
A magyar nyelv nagyszótára V. - C-DÉZS

A magyar nyelv nagyszótára V. - C-DÉZS

kiadó: MTA Nyelvtudományi Intézet
cikkszám: 11171552
ISBN: 9789639074606
megjelenés: 2013-01-01
Utolsó darab!
Ár: 7480 Ft
webes rendelés esetén: 6732 Ft
 
Leírás:
A mintegy húszkötetesre tervezett sorozat V. kötete a C és Cs betűs címszavakat, valamint a D betűs anyag első felét tartalmazza. A szótári rész 4100 szócikkben kb. három és félezer önálló, illetve többszáz alcímszót, és közel száz értelmezett szókapcsolatot dolgoz fel. A szavak bemutatását többezer példamondat gazdagítja. Az eligazodást alaki és szócikkfejes utalók segítik. A kötetben helyet kaptak a Segédletek kiegészítései és javításai, valamint a példamondatokban előforduló rövidítések jegyzéke.

Tulajdonságok:

terjedelem: 1247 oldal

borító: keményfedelűA mintegy húszkötetesre tervezett sorozat V. kötete a C és Cs betűs címszavakat, valamint a D betűs anyag első felét tartalmazza. A szótári rész 4100 szócikkben kb. három és félezer önálló, illetve többszáz alcímszót, és közel száz értelmezett szókapcsolatot dolgoz fel. A szavak bemutatását többezer példamondat gazdagítja. Az eligazodást alaki és szócikkfejes utalók segítik. A kötetben helyet kaptak a Segédletek kiegészítései és javításai, valamint a példamondatokban előforduló rövidítések jegyzéke.

Tulajdonságok:

terjedelem: 1247 oldal

borító: keményfedelű
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető
Trafó
 
design: Sárközi Román