Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2022. május 25. szerda
Boldog névnapot Orbán nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - szállítás - cégismertető
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

A gyermeki elme - Agyfejlődés, konfliktusok, támogató szülői stratégiák
Siegel, Daniel - Bryson, Tina Payne - A gyermeki elme - Agyfejlődés, konfliktusok, támogató szülői stratégiák
Siegel, Daniel - Bryson, Tina Payne
A gyermeki elme - Agyfejlődés, konfliktusok, támogató szülői stratégiák

kiadó: Ursus Libris
cikkszám: 11172174
ISBN: 9789639718647
megjelenés: 2014-01-01
Készleten
Ár: 3200 Ft
webes rendelés esetén: 2880 Ft
 
Leírás:
A kétéves kisgyerek hisztizni kezd a boltban. Az óvodás nem hajlandó reggel felöltözni. Az ötödikes otthon duzzog, pedig elmehetne a barátaival játszani. Miért nehezítik meg a gyerekek oly gyakran szüleik és nevelőik életét? Ez az úttörő jellegű és nagyon gyakorlatias könyv bemutatja, hogy ezek a néha megmagyarázhatatlannak tűnő megnyilvánulások az agy fejlődésének, a személyiség kialakulásának természetes velejárói.
A szerzők a legújabb tudományos eredmények alapján felvázolják, hogyan alakul ki a különféle agyterületek közötti egészséges munkamegosztás és harmonikus együttműködés. Tizenkét nevelési technikát ismertetnek, amelyekkel a szülők elősegíthetik mindezt. Elvetik az olyan megközelítéseket, amelyek mindenáron a teljesítményt és a tökéletességet állítják a középpontba, ehelyett olyan módszerekre összpontosítanak, melyekkel a gyerekek jobban önmaguk lehetnek, könnyebben megtalálhatják a helyüket a világban, nagyobb rugalmasságra és több erőre tehetnek szert. Megközelítésük lényege, hogy az összes helyzet - a stresszes, dühös pillanatok éppúgy, mint az örömteli percek - felhasználhatók annak elősegítésére, hogy gyermekeink felelős, gondoskodó, tehetséges személyekké váljanak.

Tulajdonságok:

terjedelem: 205 oldal

borító: puhafedelű

fordította: Varga Gábor
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető
Trafó
 
design: Sárközi Román