Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2021. október 16. szombat
Boldog névnapot Gál nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - szállítás - cégismertető
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Amerikai zen - Egy amerikai Zendzsi bölcsessége
Y. Ohta - Amerikai zen - Egy amerikai Zendzsi bölcsessége
Y. Ohta
Amerikai zen - Egy amerikai Zendzsi bölcsessége

kiadó: Felébredt Tudat
cikkszám: 11172382
ISBN: 9789630887670
megjelenés: 2014-03-26
Nincs készleten
Ár: 1980 Ft
webes rendelés esetén: 1782 Ft
 
Leírás:
Kiotó, Japán egykori császári fővárosa történelméről, hagyományáról és buddhista kultúrájáról ismert. Már egészen kicsi korom óta boldogsággal töltött el, hogy ezt a várost otthonomnak nevezhettem. Talán tökéletesen boldogan tölthettem volna az egész életemet ott, de idővel különös sóvárgást kezdtem érezni valami meghatározhatatlan után, ami sokkal a születésem előttről származónak tűnt, mégis, már sokkal azelőtt elmúlt vagy elveszett. Ezt az érzést senkinek nem tudtam elmagyarázni, még magamnak sem, mégsem csillapodott.

Próbáltam utánajárni, meglátogattam a híres templomokat, és imádkoztam a szobrokhoz, de csak arra jöttem rá, hogy mindaz, amit szerettem Kiotóban és Japánban, a múlthoz tartozott. Úgy éreztem, mintha idegen országban élnék. Ahogy egyre jobban elszigetelődtem, kezdtem kétségbeesni. Kiutat kerestem, és amint elvégeztem a középiskolát, elhagytam Japánt. Miután éveket töltöttem "spirituális vásárolgatással", teljesen váratlanul megtaláltam, amit kerestem. Egy nagyon magas, szőke, kék szemű, öltönyös amerikai alakjában jelent meg, aki történetesen zendzsi volt, azaz teljesen megvilágosodott zen mester, és zent tanított a nyugati féltekén.

Ez a könyv azoknak a személyes tanácsoknak, javaslatoknak és tanításoknak a gyűjteménye, amit a Zendzsi adott a tanítványainak - köztük nekem is -, miközben amerikai zenre tanított bennünket. Kívánom, hogy a szavaiból áradó fény, bölcsesség, erő és humor lepjen meg, és világosítson meg téged is!

Y. Ohta

Tulajdonságok:

terjedelem: 167 oldal

borító: puhafedelű

fordította: Edelényi Gyula
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető
Trafó
 
design: Sárközi Román