Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2022. május 23. hétfő
Boldog névnapot Dezső nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - szállítás - cégismertető
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Együttérzés önmagunkkal - Hagyj fel az önostorozással és légy magabiztosabb!
Neff, Kristin - Együttérzés önmagunkkal - Hagyj fel az önostorozással és légy magabiztosabb!
Neff, Kristin
Együttérzés önmagunkkal - Hagyj fel az önostorozással és légy magabiztosabb!

kiadó: Ursus Libris
cikkszám: 11175573
ISBN: 9789639718708
megjelenés: 2014-10-21
Készleten
Ár: 3900 Ft
webes rendelés esetén: 3510 Ft
 
Leírás:
Mi tehát a megoldás? Az, hogy teljes egészében hagyjunk fel önmagunk megítélésével és kiértékelésével. Az, hogy ne próbáljuk többé „jónak” vagy „rossznak ” bélyegezni magunkat, hanem egyszerűen, tiszta szívvel fogadjuk el önmagunkat. Bánjunk magunkkal ugyanazzal a kedvességgel, törődéssel és együttérzéssel, ahogy azt egy jó baráttal tennénk… (részlet a könyvből)

A magas önbecsülés hajszolása mára szinte vallássá vált - mégpedig a zsarnoki fajtából. Versengésközpontú kultúránk azt sugallja, hogy csak akkor érezhetjük jól magunkat, ha átlag feletti teljesítményt nyújtunk. Ráadásul mindig akad valaki, aki nálunk is vonzóbb, sikeresebb vagy éppen intelligensebb. Viszont egyre több kutatás eredménye támasztja alá, hogy a hibáik és tökéletlenségeik iránt együttérzést mutató emberek jobban érzik magukat azoknál, akik állandóan ítéletet mondanak önmagukról. Ha önmagunk számára ugyanazt a gondoskodó támogatást tudjuk nyújtani, mint amit például a legjobb barátunknak, akkor a biztonság és önmagunk értékességének érzése tartóssá válhat, még nehéz élethelyzetekben is.
A neves amerikai pszichológus, Kristin Neff számos kutatási eredményt, önállóan is végezhető gyakorlatot és személyes történetet felvonultató műve a témát nagyon alaposan körbejárva vezeti rá az olvasót arra, hogy az állandó kritizálás helyett megtanuljon kedves lenni önmagához.

Tulajdonságok:
terjedelem: 328 oldal
borító: puhatáblás
fordította: Malik Tóth István, Veszprémi Krisztina
sorozat: Emberközpontú pszichológia
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető
Trafó
 
design: Sárközi Román