Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2022. május 17. kedd
Boldog névnapot Paszkál nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - szállítás - cégismertető
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

A kép nem jeleníthető meg: 11176190.jpg
Maros, Yudit
Szívem csücskÉN - Az önszeretet módszere négy lépéesben

kiadó: Scolar
cikkszám: 11176190
ISBN: 9789632445441
megjelenés: 2014-11-21
Utolsó darab!
Ár: 2950 Ft
webes rendelés esetén: 2655 Ft
 
Leírás:
Az Autentikus Terápia hatékony, gyors, motiváló és könnyedén követhető, praktikus módszere ahhoz adja meg a kulcsot, hogyan legyünk harmóniában önmagunkkal és a világgal.

Csak akkor szerethetünk másokat, ha önmagunkat is elfogadjuk, megértjük, sőt minden pillanatban, tettekkel és szavakkal egyaránt jól bánunk saját magunkkal. Az ebből merített egyre sokszorozódó erőt pedig már másokra, a világra fordíthatjuk.

A szerző megmutatja, miképpen dekódolhatjuk testünk üzeneteit, és ezek hogyan válthatók egészséges tettekre. Kézen fogja és visszaviszi az olvasót önmagához, miközben megismertet az önsegítés lehető legegyszerűbb formájával. A klinikai tapasztalat barátságos és pozitív világképpé tágul e könyvben, de nem pusztán filozófiát kapunk, hanem kézzel fogható, praktikus gondoskodást, könnyen elsajátítható szemléletet és nap mint nap végzendő inspiráló gyakorlatokat.

Az Autentikus Terápia egyszerűen összefoglalható:
É Észrevenni testünk üzeneteit
L Lélegezni, Lenyugodni
E Elmondani magunknak és másoknak, hogy mit érzünk, és mire van szükségünk
T Tenni arról, hogy a megértett üzenet megvalósuljon

"A mindennapok embere számára segít megérteni, átélni, közel hozni a megélt eseményeket, az ezek által kiváltott érzéseket, gondolatokat, belső lélektani tartalmakat. Megfogalmazhatóvá válnak a másokkal vagy saját magunkkal kapcsolatos »negatív« érzések is. Yudit Maros segít abban, hogy az elfojtott, nem felvállalt érzéseket, például az önzést új megvilágításba helyezzük. Az önzés nem feltétlenül szégyellni való tulajdonság, hanem alapja lehet jóllétünknek. Ha dolgozom magammal, magamon, alkalmasabb leszek, hogy nyitottá váljak mások és így a világ felé is. Az önzés, árnyaltabban fogalmazva: az önszeretet megismerése, megtanulása során figyelhetünk - bűntudat nélkül - önmagunkra, testünk jelzéseire, melyek kódolt üzenetek állapotunkról. Ezek felismerése, azonosítása, feldolgozása és megoldása az alapja Yudit Maros módszerének. (…) Mai világunkban mindannyiunknak vannak elakadásai, szükségünk van sikerÉlményre, a túlélés Lehetőségére, az Elégedett és teljes élet reményére és a bennünk rejlő Támogató megtalálására. A könyv segít abban, hogy visszakapjuk az ÉLETünket."
Dr. Kassai-Farkas Ákos

Tulajdonságok:
terjedelem: 285 oldal
borító: puhatáblás
fordította: Kocsis Anikó

felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető
Trafó
 
design: Sárközi Román