Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2021. október 18. hétfő
Boldog névnapot Lukács nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - szállítás - cégismertető
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

A Csend ünnepe
H. H. Sri Sri Ravi Shankar - A Csend ünnepe
H. H. Sri Sri Ravi Shankar
A Csend ünnepe

kiadó: Sri Sri Ayurveda
cikkszám: 11180513
ISBN: 9789631226669
megjelenés: 2015-09-02
Nincs készleten
Ár: 3490 Ft
webes rendelés esetén: 3141 Ft
 
Leírás:
"Némely kérdést csak Csendben lehet megválaszolni...
A lelked megszilárdult csend, és ez a megszilárdult csend a bölcsesség, a tudás."
Őszentsége Sri Sri Ravi Shankar

Őszentsége Sri Sri Ravi Shankar 1995 júniusában kezdte el hagyománnyá lett rövid beszédeinek heti terjesztését, amelyekben gyakran szólt napi eseményekhez kapcsolódó témákról. Ez a tudás minden héten email, fax és postai útján jutott el szerte a világban, minden egyes földrészre. Ezeket a beszédeket két kötetben gyűjtötték össze. A Csend ünnepe társkiadványa a Szeretet ünnepének.

Ez a gyűjtemény inkább témák, mint időrend szerinti. Az első fejezet célja az, hogy megértsük a mindennapi érzéseinket, mint amilyen a harag, a kétely és a félelem - azon érzéseinket, amelyeket meg akarunk változtatni -, valamint a szeretet és a szenvedélymentesség - amire törekszünk. Az elsőre épülő második fejezet megtanít bennünket arra, mit is jelent az, ha spirituális ösvényen járunk, szól a szolgálatról, a szellemi gyakorlatokról és az odaadásról. A harmadik fejezet elvontabb, középpontjában Isten és a Hozzá fűződő kapcsolatunk áll, valamint az Ő kapcsolata belső Önvalónkkal - valójában mindnyájan ezt keressük, gyakran anélkül, hogy tudnánk róla.
Sri Sri egyike a világ legösztönzőbb és legerőteljesebb vezetőinek, korunk egyik legeredetibb gondolkodója. Életek millióira volt hatással a földgolyón. Előadásai és szövegmagyarázatai a tudás és útmutatás sajátos keverékei, egyszerűséggel és humorral átitatva, életre keltve az ősi bölcsességet.

Őszentsége Sri Sri Ravi Shankar számos szervezetet alapított, például az Élet Művészete Alapítványt és az Emberi Értékek Nemzetközi Szervezetét. A szervezetek jelenleg több mint 150 országban tevékenykednek, programokat kínálnak a stressz megszüntetésére, az emberi értékek helyreállítására, továbbá különböző hátterű, vallási és kulturális hagyományú embereket bátorítanak közös szolgálatra és ünneplésre.

Tulajdonságok:
terjedelem: 238 oldal
borító: puhatáblás
fordította: Chandrasekharan Viktória
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető
Trafó
 
design: Sárközi Román