Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2021. január 16. szombat
Boldog névnapot Gusztáv nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - cégadatok - cégismertető - súgó
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Ötven fegyver, amely megváltoztatta a történelmet
Levy, Joel - Ötven fegyver, amely megváltoztatta a történelmet
Levy, Joel
Ötven fegyver, amely megváltoztatta a történelmet

kiadó: Kossuth
cikkszám: 11181300
ISBN: 9789630982719
megjelenés: 2015-10-14
Utolsó darab!
Ár: 4500 Ft
webes rendelés esetén: 4050 Ft
 
Leírás:
A gyakorta esztelen vérontásba torkolló viszályok és konfliktusok végtelen láncolata nem múlt el nyomtalan az emberi faj történelmében. Az első - ütésre emelt - kőbalta óta eltelt évezredekben bebizonyosodott, hogy a hadiszerencse, a számbeli fölény, de még a hadvezéri zsenialitás is mind tehetetlen a haditechnikailag fejlettebb ellenféllel szemben. Középkori ostromgépek, első világháborús kézigránátok, a jövő automata robotkatonái: csupán három kiragadott példa azon találmányok közül, melyek új irányba terelték a hadviselést, és vele együtt az emberi civilizációt. Korszakalkotó, országok és népek sorsát formáló fegyvereket mutatunk be Önöknek, a Hirosimára ledobott atombombától az AK-47 gépkarabélyig, amely - egykoron a kommunizmus, ma pedig a terrorizmus jelképeként - a Földünkön legsűrűbben előforduló kézifegyverré nőtte ki magát.

Tartson velünk, vegyük szemügyre az elmúlt 3500 évet meghatározó harci eszközöket. A fotók és illusztrációk, az érdekfeszítő technikai jellemzők és bőséges háttér-információk tökéletesen elhelyezik az adott fegyvert a vizsgált korszakban, bemutatva a háborúk során játszott szerepüket és a reánk hagyott örökséget egyaránt. Könyvünk több mint egyszerű fegyvermustra: olyan átfogó képet nyújt a múltról, amelyből talán jövőnkbe is bepillantást nyerhetünk.

Tulajdonságok:
terjedelem: 224 oldal
borító: keménytáblás
fordította: Danka Sándor


felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető
Trafó
 
design: Sárközi Román