Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2021. október 27. szerda
Boldog névnapot Szabina nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - szállítás - cégismertető
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Naplók
Cobain, Kurt - Naplók
Cobain, Kurt
Naplók

kiadó: Tericum
cikkszám: 11182006
ISBN: 9789638453754
megjelenés: 2015-11-24
Készleten
Ár: 5970 Ft
webes rendelés esetén: 5373 Ft
 
Leírás:
A Nirvána gitárosának és frontemberének kézzel írott naplója angol és magyar nyelven.

A könyv a tragikus sorsú Kurt Cobain spirálfüzetben vezetett naplóiból tartalmaz kivonatokat: leveleket, amelyeket sokszor nem is küldött el (még Courtney Love-nak sem), dalszövegeket, gondolatokat, rajzokat és firkákat.

Kurt Cobain naplói zavarbaejtőek, megrázóak, megvilágító erejűek, helyenként mulatságosak, máskor szívszorítóak. Olvasásával közel kerülhetünk a múlt század popkulturájának utolsó meghatározó alakjához. Idealista volt, aki hitt abban, hogy a rasszizmus, a szexiszmus, a lelki érzéketlenség egyszer kimegy a divatból, hitt a nők felsőbbrendűségében, és hitt abban, hogy a rendszer belülről szétrobbantható.

A Naplók megjelentetése hatalmas szenzációt váltott ki, a könyv hónapokig szerepelt az amerikai toplistákon. A teljes faximile kiadás minden tekintetben követi az eredeti könyv tipográfiáját. A naplójegyzetek és a dalszövegek az angol nyelvű oldalak alján olvashatók magyarul.

Tulajdonságok:
terjedelem: 288 oldal
borító: keménytáblás
fordította: Andersen Dávid, Nádori Péter
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető
Trafó
 
design: Sárközi Román