Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2021. október 21. csütörtök
Boldog névnapot Orsolya nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - szállítás - cégismertető
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

A tanuló felnőtt
Maróti Andor - A tanuló felnőtt
Maróti Andor
A tanuló felnőtt

kiadó: ELTE
cikkszám: 11182951
ISBN: 1602031720057
megjelenés: 2015-12-12
Utolsó darab!
Ár: 2500 Ft
webes rendelés esetén: 2250 Ft
 
Leírás:
"A tanuló felnőtt" c. könyv az "élethosszig tartó tanulás" (Lifelong learning) rendszerében vizsgálja meg a felnőttkori tanulás jellemző sajátosságait, kitérve az időskori tanulás lehetőségeire is. Gondolatmenete a hangsúlyt az oktatás, képzés feladatai helyett a tanulás problémáira helyezi, követve az andragógia "résztvevő-központú" irányzatát. Az egyes fejezetek végén felsorolt irodalomjegyzék mutatja, hogy a tanulmány szerzője megállapításait a nemzetközi szakirodalomra építette, és ennek eredményeként a felnőttek tanításának, tanulásának hazai tapasztalatait szélesebb nemzetközi összefüggésben tárgyalta.

A kézirat egyes részletei különböző folyóiratokban már megjelentek (Educatio, Kultúra és Közösség, Tudásmenedzsment, Új Pedagógiai Szemle), vagy konferencián tartott előadásként hangzottak el. Összességében azonban ez az első megjelenési lehetőségük. A könyv mellékelt tartalomjegyzéke érzékelteti, hogy szerkezetileg összefüggő gondolatmenetről van szó.

Tulajdonságok:
terjedelem: 202 oldal
borító: puhatáblás
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető
Trafó
 
design: Sárközi Román