Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2022. május 24. kedd
Boldog névnapot Eszter, Eliza nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - szállítás - cégismertető
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Úton önmagunk felé
Brooks, David - Úton önmagunk felé
Brooks, David
Úton önmagunk felé

kiadó: Libri
cikkszám: 11183333
ISBN: 9789633106259
megjelenés: 2016-02-26
Nincs készleten
Ár: 3999 Ft
webes rendelés esetén: 3599 Ft
 
Leírás:
Feltűnően versenyszellemű világunkban talán talpraesettebbek leszünk - de vajon jobb vezetők és gondolkodók is? David Brooks, a The New York Times publicistája és a Társas lény szerzője bebizonyítja, hogy a valódi siker kulcsa a belső értékekben rejlik.

A világhírű író mindenekelőtt azt vizsgálja, hogy a vagyon és siker utáni őrült vágyakozásunk hogyan számolta fel az értékes belső élet lehetőségét. Példáit különböző korszakokból merítve olyan emberek életét is bemutatja, akik sikereiket éppen őszinte alázatosságuknak köszönhették: Szent Ágostontól Montaigne-en és Eisenhoweren át Samuel Johnsonig vezet az út.

A szerző intelligenciával, humorral és remek mesélőképességgel tárja elénk új könyvét. Egy nagyszerű erkölcsi hagyományt követve mutatja be, miként tehet mindenkit lelkileg gazdagabbá, ha olyan klasszikus értékek felé halad, mint az önmérséklet, a lemondás és az önmagunkkal szembeni kételkedés.

A The New York Times toplistás könyve segít eligazodnunk egy olyan kultúrában, mely szem elől tévesztette az alázatosság erényét, miközben megmutatja, miért csak az elkötelezett lélek élhet igazán értelmes és teljes életet.

"A politikai életben is kötelezővé kellene tenni David Brooks Úton önmagunk felé című művét."
(Balla Eszter, válasz.hu)

Tulajdonságok:
terjedelem: 370 oldal
borító: puhatáblás
fordította: Dövényi Ibolya, verseket fordította: Abody Rita
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető
Trafó
 
design: Sárközi Román