Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2020. november 23. hétfő
Boldog névnapot Kelemen, Klementina nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - cégadatok - cégismertető - súgó
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Ingyenbaba
Cozza, Giorgia - Ingyenbaba
Cozza, Giorgia
Ingyenbaba

kiadó: Katalizátor
cikkszám: 11183962
ISBN: 9786158014618
megjelenés: 2016-04-13
Nincs készleten
Ár: 3500 Ft
webes rendelés esetén: 3150 Ft
 
Leírás:
Míg a gyermekgondozási cikkeket forgalmazó, virágzó iparág örömmel fogadja a babákra költött összegek folyamatos emelkedését, családok szorongva gondolnak a várható kiadásokra. Talán olyanok is vannak, akik elrettenve a látszólagos anyagi terhektől, lemondanak a gyermekvállalásról. Ki lenne képes megvonni a gyermekeitől bármit is, ami "nélkülözhetetlen"?

Csak semmi pánik! A kelengyelisták egyre hosszabbak, az üzletek egyre jobban ellátottak, a gyártók folyamatosan szállítják tévé- és sajtóreklámokban szereplő árucikkeiket. A jövendő szülők állandó célpontjai ezen üzeneteknek, melyek szerint a hirdetett termék nemcsak szükséges, hanem egyenesen nélkülözhetetlen a gyermek számára. Ily módon, kihasználva az apukák és anyukák – különösen az első várandósság idején jellemző – tapasztalatlanságát, folytatódik az elanyagiasodott fogyasztói kultúra terjedése, ami egyben a testi kontaktus csökkenésével is jár a gyermekgondozásban.

Hiszen mindig kerül egy megfelelő kellék, melyet kellőképpen tanulmányozott az egyre fejlettebb (és egyre drágább) kutatóközpontok egyike, és mely a szülőt hivatott helyettesíteni éjjel, nappal, autóban, a kertben vagy a strandon… Készen állnak az új generációs babakocsik, kiságyak és társaik. Színesek, márkásak, izgalmasak, és a reklámokban a baba mindig boldogan hagyjaott a felnőttek karjait, hogy kényelmesen elhelyezkedjen azokban.
Kár, hogy mindennek semmi köze a gyermekek valós szükségleteihez,
és komoly ellentmondáshoz vezet a szülők elvárásai és a valóság között.

Tulajdonságok:
terjedelem: 234 oldal
borító: puhafedelű
fordította: Pethő Zita
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető
Trafó
 
design: Sárközi Román