Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2020. december 1. kedd
Boldog névnapot Elza nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - cégadatok - cégismertető - súgó
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Innovátorok - Hogyan indította el egy csapat hacker, zseni és geek a digitális..
Isaacson, Walter - Innovátorok - Hogyan indította el egy csapat hacker, zseni és geek a digitális..
Isaacson, Walter
Innovátorok - Hogyan indította el egy csapat hacker, zseni és geek a digitális..

kiadó: HVG Kiadó Zrt.
cikkszám: 11185968
ISBN: 9789633042984
megjelenés: 2016-08-02
Utolsó darab!
Ár: 4900 Ft
webes rendelés esetén: 4410 Ft
 
Leírás:
A digitális kor valóban forradalom, vagy csak a korábbi ötletek továbbgondolása?

Sokan az egekig magasztalják a "magányos farkasként" bemutatott - vagy inkább misztifikált - feltalálókat, tudósokat, hackereket és vállalkozókat, pedig az elmúlt kétszáz év nagy találmányai leginkább csapatmunka eredményei. Ada Lovelace, Alan Turing, Neumann János, Bill Gates, Steve Wozniak, Steve Jobs, Tim Berners-Lee és Larry Page nagy tehetségek, sőt zsenik, akik rengeteg kiváló elmét inspiráltak és vontak be a munkájukba.
Ám az igazi innováció többnyire nem attól származott, aki kiagyalta az áttörést jelentő technológiát, hanem attól, aki hasznosan alkalmazta. A tudomány és művészet összekapcsolása révén nemcsak kortársak, hanem nemzedékek között is megvalósult az együttműködés, amelynek végső célja a gép és az ember szimbiózisa. Walter Isaacson, a bestseller Steve Jobs életrajzi kötet írója ezúttal az emberi zsenialitás és a kreativitás lebilincselő történetét meséli el.

WALTER ISAACSON az Aspen Intézet vezérigazgatója, korábban a Time magazin főszerkesztője és a CNN elnöke. Olyan bestseller könyvek szerzője, mint a Steve Jobs, a Kissinger - Életrajz és az Einstein - Egy zseni élete és világa.

Olyan sokat emlegetjük manapság az innovációt, hogy kiüresedett, valódi jelentés nélküli divatszóvá vált... Az együttműködésen alapuló kreativitásról azonban jóval kevesebb szó esik, pedig ezáltal érthetjük meg a ma zajló technológiai forradalom kibontakozását.
Walter Isaacson

Walter Isaacson az Aspen Intézet vezérigazgatója, korábban a Time magazin főszerkesztője és a CNN elnöke. Olyan bestseller könyvek szerzője, mint a Steve Jobs, a Kissinger - Életrajz és az Einstein - Egy zseni élete és világa.

Tulajdonságok:
terjedelem: 654 oldal
borító: keménytáblás
fordította: Pétersz Tamás
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető
Trafó
 
design: Sárközi Román