Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2022. május 26. csütörtök
Boldog névnapot Fülöp, Evelin nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - szállítás - cégismertető
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Tartsd őket közel de ne túl szorosan - Mindfulness kamasz gyerekek szüleinek
Snel, Eline - Tartsd őket közel de ne túl szorosan - Mindfulness kamasz gyerekek szüleinek
Snel, Eline
Tartsd őket közel de ne túl szorosan - Mindfulness kamasz gyerekek szüleinek

kiadó: Scolar
cikkszám: 11187076
ISBN: 9789632446721
megjelenés: 2016-10-12
Utolsó darab!
Ár: 2950 Ft
webes rendelés esetén: 2655 Ft
 
Leírás:
Ebben a könyvében Eline Snel arról ír, hogyan birkózhatunk meg a kamaszok nevelésének nehézségeivel a mindfulness segítségével.
A kamaszok szórakoztatók, sérülékenyek, kiszámíthatatlanok és néha teljesen kezelhetetlenek. Vágynak a függetlenségre, de sok tekintetben még nincsenek felkészülve rá.
Mindannyian próbáljuk támogatni a kamaszkor érzelmi hullámvasútján utazó gyermekeinket, de ha túlságosan beavatkozunk, a kamaszok úgy érzik, megfojtjuk őket. Meg akarjuk adni nekik azt a szabadságot, amire szükségük van a felnőtté váláshoz, ugyanakkor igyekszünk elkerülni, hogy feleslegesen sérüljenek - de ha mégoly erősen törekszünk is az egyensúlyra, egész biztosan hibázunk. Kamasz gyereket nevelni mindenképpen kihívás. Eline Snelnek azonban jó híre van azok számára, akik meg akarnak felelni a kihívásnak: tudatos jelenléttel, ítélkezés nélküli szelíd figyelemmel és elfogadással úrrá tudunk lenni a problémás helyzeteken. Könyve bemutatja, hogyan fejleszthetjük ezt a hozzáállást gyermekünkkel közösen - a bátorságra, az együttérzésre és a bizalomra fókuszálva.
A könyvhöz meditációs gyakorlatokat tartalmazó hanganyag is tartozik. A gyakorlatokat egyaránt végezhetik a szülők és gyermekeik, egy részük kifejezetten a kamaszok számára készült.

A mindfulness (tudatos jelenlét) olyan velünk született képesség, amely gyakorlással előhívható, fejleszthető és elmélyíthető. A figyelemmel és a jelenléttel kezdődik minden, azzal, hogy egyetlen dologra összpontosítunk, a jelen pillanatban, ítélkezéstől mentesen. Erre mindenki képes, mégis kevesen gyakorolják. Sosem késő elkezdeni.

Tulajdonságok:
terjedelem: 166 oldal
borító: puhatáblás
fordította: Basa Ágnes
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető
Trafó
 
design: Sárközi Román