Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2022. május 26. csütörtök
Boldog névnapot Fülöp, Evelin nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - szállítás - cégismertető
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Csend - A hallgatás ereje egy harsány világban
Cain, Susan - Csend - A hallgatás ereje egy harsány világban
Cain, Susan
Csend - A hallgatás ereje egy harsány világban

kiadó: Háttér
cikkszám: 11188075
ISBN: 9786155124471
megjelenés: 2016-11-30
Utolsó darab!
Ár: 3990 Ft
webes rendelés esetén: 3591 Ft
 
Leírás:
Bár a befelé forduló, csendesebb introvertáltak és a társaság- és élménykereső extrovertáltak aránya nagyjából egyforma az emberek között, a nyugati kultúra mégis a harsányabb extrovertált viselkedést részesíti előnyben, olyannyira, hogy az introvertáltak gyakran kénytelenek saját természetüket elnyomva extrovertáltként viselkedni, ha boldogulni akarnak az életben - pedig nekik köszönhetjük többek között az Apple-t, a relativitáselméletet vagy Van Gogh napraforgóit is.
Susan Cain olvasmányos és tudományosan megalapozott könyvében felszólal ez ellen az aránytalan megítélés ellen, és bemutatja, miben különbözik egymástól az introvertáltak és az extrovertáltak agyműködése, személyisége, munkastílusa és társas viselkedése, a párkapcsolatoktól a szülő-gyermek viszonyig. Körüljárja, milyen területeken teljesítenek jobban az introvertált emberek, lehetnek-e jó üzleti vezetők, és lerombol néhány közkedvelt extrovertált mítoszt, mint a brainstorming és a csapatmunka eredményességébe vetett feltétlen hit.
Ideje, hogy felismerjük - nem csak a harsányságban van érték, hanem a csendben is.

SUSAN CAIN a Csend: A hallgatás ereje egy harsány világban című könyv szerzője. A mű megjelenése után azonnal a New York Times és a Sunday Times bestsellerévé vált, és immár több mint harminc nyelvre lefordították.

Susan a témával kapcsolatban publikált a New York Timesban, a Guardianben, a Dallas Morning Newsban, az O, The Oprah Magazine hasábjain, valamint a Time és a Psychology Today oldalakon. Előadást tartott többek között a Microsoftnál, a Google-nél, az amerikai pénzügyminisztériumban és a TED 2012 konferencián. Az internetre felkerült TED előadását több mint hárommillióan nézték meg.

A szerző számos televízió- és rádióközvetítésben szerepelt, köztük a This Morning, az All Things Considered és a Diane Rehm Show beszélgetős műsorokban. Művét címlapon ismertette a Time magazin, továbbá - számos más kiadvány mellett - a New Yorker, a Financial Times, a Wired, a QG és a Grazia magazin, a Fortune, a Forbes, a Washington Post, valamint a CNN és a Slate.com.

Susan Cain kitüntetéssel végzett a Princetonon és a Harvard jogi karán. Férjével és két fiával együtt a Hudson völgyében él.

Tulajdonságok:
terjedelem: 510 oldal
borító: puhatáblás
fordította: Ehmann Bea
megjegyzés: második, változatlan kiadás
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető
Trafó
 
design: Sárközi Román