Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2022. május 19. csütörtök
Boldog névnapot Ivó, Milán nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - szállítás - cégismertető
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Alkotás és kibontakozás - A Katarzisz Komplex Művészetterápia elmélete és...
Antalfai Márta - Alkotás és kibontakozás - A Katarzisz Komplex Művészetterápia elmélete és...
Antalfai Márta
Alkotás és kibontakozás - A Katarzisz Komplex Művészetterápia elmélete és...

kiadó: Lélekben Otthon Könyvek - Oriold és Társai Kiadó
cikkszám: 11188179
ISBN: 9786155443503
megjelenés: 2016-12-05
Nincs készleten
Ár: 7800 Ft
webes rendelés esetén: 7020 Ft
 
Leírás:
Aki végigolvassa ezt a könyvet, tanul belőle, dolgozik vele, egyszer csak azon kapja magát, hogy a hatása alá került, benne él. Úgy érezheti, megnőtt, megerősödött benne valami, ami lényeges, ami hozzáköt az élethez - a múlthoz és a jelenhez, a megélt és megöröklött tudáshoz, az érzésekhez. Átélheti a katarzist.
A Katarzisz Komplex Művészetterápia módszere valami olyat nyújt ebben az elidegenedő, rohanó világban, amire mindnyájunknak szüksége van: az elcsendesedést, elmélyedést, oldódást és kötést. Kötést a Természethez, az Énhez, legbensőbb valónkhoz, az ősi tudáshoz, amit kezdünk elfelejteni, de a módszer segítségével visszatalálhatunk hozzá, és esélyt kapunk, hogy kiegyensúlyozottabban, nagyobb énerővel élhessünk egy tartalmasabb és őszintébb életet.

"A módszer igen jól felépített, tematikája összerendezett, folyamatszerű feladatai innovatívak, mozgósító töltetűek... Alkalmas a művészeti terápiákban rejlő - gyakran sodró erejű, intenzív - lélektani változtató hatás megtapasztalására".
Buda Béla

"Pszichoterápiás palettánkon egy új, szemléletében holisztikus, módszerében mélylélektani, technikájában művészeti elemeket felhasználó, igazi, komplex pszichoterápiás irányzat jelent meg, melynek alkalmazása a gyógyító tevékenységben és az azt folytató szakemberek kiképzésében is rendkívül hasznos és kívánatos."
Koronkai Bertalan

"Stílusából, példáiból adódóan még a társszakmák képviselőinek is megfelelő eligazítást adhat ahhoz, hogy hogyan segítheti a művészet a minden emberben szunnyadó kreatív erők mozgósítását."
V. Komlósi Annamária

Tulajdonságok:
terjedelem: 326 oldal
borító: puhatáblás
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető
Trafó
 
design: Sárközi Román