Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2020. november 25. szerda
Boldog névnapot Katalin nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - cégadatok - cégismertető - súgó
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Rend a lelke mindennek! - Ötletek, praktikák, titkok a rendezett otthonhoz
Thomas, Geralin - Rend a lelke mindennek! - Ötletek, praktikák, titkok a rendezett otthonhoz
Thomas, Geralin
Rend a lelke mindennek! - Ötletek, praktikák, titkok a rendezett otthonhoz

kiadó: Bioenergetic
cikkszám: 11188201
ISBN: 9789632912691
megjelenés: 2016-12-06
Nincs készleten
Ár: 4400 Ft
webes rendelés esetén: 3960 Ft
 
Leírás:
"Jó lesz ez még valamire, a múltkor is épp ilyesmit kerestem... Ebben a lakásban már mozdulni sem lehet! Csak nem fogom kidobni, hiszen emlék!" - ismerősen hangzik?
A legtöbben felesleges kacatoktól és lomoktól mentes, rendezett környezetre vágyunk, ám a rendrakásnak már a gondolata is feszültséget vált ki. A helyzet sokszor olyan kilátástalannak tűnik, hogy azt sem tudjuk, hogyan fogjunk hozzá. Bármilyen hihetetlen, de a rendteremtés akár élvezetes is lehet!
A szerző hasznos tanácsokat és szempontokat kínál, hogy mi alapján dönthetjük el, mi az, amit érdemes megőriznünk, és mi az, ami nélkül prímán megleszünk, legyen szó akár a konyháról, a hálószobáról vagy a gyerekek birodalmáról. Segítségével felszámolhatjuk a számítógépünkben uralkodó káoszt, hatékonyabban megszervezhetjük a családunkkal töltendő időt, és ahhoz is kapunk tanácsokat, hogy hogyan tudjuk fenntartani rendet, és hogyan küzdhetjük le a halogatást.
Minden eszközt a kezünkbe kapunk tehát ahhoz, hogy lakásunk ne lomtár legyen, hanem az a hely, ahol valóban otthon érezzük magunkat, és ahová nap mint nap szívesen térünk haza.

Tulajdonságok:
terjedelem: 171 oldal
borító: puhatáblás
fordította: Goitein Veronika
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető
Trafó
 
design: Sárközi Román