Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2021. szeptember 28. kedd
Boldog névnapot Vencel nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - szállítás - cégismertető
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Forráshangok - Csak tiszta forrásból
Forráshangok - Csak tiszta forrásból

Forráshangok - Csak tiszta forrásból

kiadó: Oltalom Alapítvány
cikkszám: 11188971
ISBN: 9786158037822
megjelenés: 0000-00-00
Nincs készleten
Ár: 3500 Ft
webes rendelés esetén: 3150 Ft
 
Leírás:
"...az emberi természetben lakozik, hogy szereti a dalt."
(Bartók Béla)

Kedves Zenebarátunk!

Nagy örömmel és szeretettel ajánljuk Önnek Forráshangok c. énekgyűjteményünket, amely a Kreatív Zenei Műhely második ilyen jellegű kiadványa. Az éneklő füzet célja - ahogyan azt a címe is sugallja - "tiszta forrású" (tiszta forrásból jövő) dalok közreadása. A Hálahangok kottakönyv után – amely az ünnepek meleg csendjének hárfahúrjait szólaltatta meg – a Forráshangok énekfüzet a természet szépségét, az emberi élet valódi ízeit, illatait, a gyermeki lét őszinte rácsodálkozását és a hétköznapok örömeit szeretné népdalok által bemutatni. Barangolásunkat, forráskeresésünket s e gyűjtemény létrejöttét a különböző kultúrák iránti nyitottság jellemezte. A világ szinte mindegyik földrészét érintjük, Ázsiától- Afrikáig, Európától - Dél-Amerikáig. Útmutatónk lesz dalkereső vándorlásunkon a 135 éve született Bartók Béla, akinek témakörök szerint rendszerezett gondolatait kiadványunk második felében találja meg majd a kedves olvasó.

"Az én igazi vezéreszmém...: a népek testvérré-válásának eszméje, a testvérré válásé minden háborúság és minden viszály ellenére. Ezt az eszmét igyekszem — amennyire erőmtől telik — szolgálni zenémben; ezért nem vonom ki magam semmiféle hatás alól, eredjen az szlovák, román, arab vagy bármiféle más forrásból. Csak tiszta, friss és egészséges legyen az a forrás! (Bartók Béla)

Jó éneklést és olvasást kívánnak: a Kreatív Zenei Műhely tagjai

Tulajdonságok:
terjedelem: 123 oldal
borító: puhatáblás
megjegyzés: CD-melléklettel
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető
Trafó
 
design: Sárközi Román