Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2020. november 25. szerda
Boldog névnapot Katalin nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - cégadatok - cégismertető - súgó
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Leszel a barátom?
Gaál Angelika - Leszel a barátom?
Gaál Angelika
Leszel a barátom?

kiadó: Gaál Angelika
cikkszám: 11189507
ISBN: 9789631268928
megjelenés: 2017-03-23
Készleten
Ár: 2900 Ft
webes rendelés esetén: 2610 Ft
 
Leírás:
Ajtók a szívek szobáin.
Ez akár a könyv alcíme is lehetne. Angelika ugyanis kitárja benne szív-szobájának ajtóit. Azzal a szándékkal engedi a kukucskálást, hogy felkeltse saját szív-szobánk iránti érdeklődésünket.

Arra bíztatja az olvasót, hogy ő se csupán szellőztetésre használja a nyitást, hanem fogadjon vendéget. A vendégfogadás sok-sok törődést, munkát igényel, de a barátság nyújtotta élmények megélése nélkül szegényebbek maradunk.

Az író arról is vall, hogyan dolgozott saját magán az eddigi életútja során. Nekünk olvasóknak is ilyen munkát kínál. Lehetőséget biztosítva könyvében a reakcióink megfogalmazására, saját érzéseink, gondolataink leírására, ami elindíthatja a szükséges belső átrendeződést és tettekre késztet.

Én igent mondtam. Te kinyitod az ajtót?
Bói József
Tréner, coach


Sándor Angelikaként láttam meg a napvilágot a hetvenes évek legelején. Kétszeres anyaként, feleségként, munkavállalóként, valamint a mögöttem lévő 46 év tapasztalatai alapján arra a meggyőződésre jutottam, hogy mi emberek alapvetően tudunk és szeretünk gondolkodni - méghozzá önállóan - csak vannak időszakok, amikor valahogy elfeledkezünk róla.
Ez a világ ilyen.
Az ezernyi gond megoldása, a napi élet szervezése felemészti az egy napra jutó "gondolkodási limitet". Gyakran érezzük, hogy ez nem elég. Kifelé figyelünk, az érkező ingerekre reagálunk, a belső késztetés az önálló gondolatokra pedig elfárad és háttérbe vonul, ám alig várja, hogy teret kaphasson. Sokáig nálam is ez működött.
Akiben él az igény arra, hogy elvonulva kicsit befelé figyelhessen - dacolva a feladatokkal - azoknak ajánlom ezt a könyvet. Akik pedig értékesnek találják saját gondolataikat annyira, hogy le is jegyezzék őket, azok lehetőséget kapnak az erre kialakított felületeken.Tulajdonságok:
terjedelem: 144 oldal
borító: keménytáblás
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető
Trafó
 
design: Sárközi Román