Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2021. július 28. szerda
Boldog névnapot Szabolcs nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - szállítás - cégismertető
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Olvasónapló 2016-2017
Heller Ágnes - Olvasónapló 2016-2017
Heller Ágnes
Olvasónapló 2016-2017

kiadó: Múlt és Jövő
cikkszám: 11190975
ISBN: 9786155480362
megjelenés: 2017-06-16
Nincs készleten
Ár: 3200 Ft
webes rendelés esetén: 2880 Ft
 
Leírás:
Az ötödik évéhez (évfolyamához) ért Heller Ágnes Olvasónaplója. Ezzel a kerek számmal ez a naplósorozat intézménnyé is vált. Mércévé, tájékozódási ponttá. Amit egyre bővülő olvasói kör vár (s már kér, követel) türelmetlenül, hogy aztán ők is utána és vele fussák meg egy-egy év olvasás-pályáját. S nemcsak az olvasmányélményei, ítéletei nyújtanak megemészteni, meghódítani vágyott szellemi kalandot és erőkifejtést. Heller Ágnes olvasónaplóinak talán az a legfontosabb hatása, hogy példája folyamatosan megerősíti az olvasás ethoszát és kultúráját. Ebben a fenyegető Gutenberg-galaxis végi korban felemelően erős impulzust sugároz: ne hagyjuk abba az olvasást! Ne engedjük elragadni magunkat az internet és más nyomogatós-kattintgatós csábítások könnyű, de, sajnos, életmóddá szervülő rutinjának. (Hanem ezek az új-"okos" eszközök is legyenek az olvasás, a könyv szolgái, propagálói, figyelemfelhívói - a maguk hasznos helyén.) Ugyanis a tradicionális könyvolvasás egyedül és kicserélhetetlenül a mi fantáziánkra, önálló személyiségünkre bíz­za a tu­dás, az élmény befogadását: az eleven párbeszédet a szerzőkkel és világaikkal.
Idén Heller Ágnes évei is kerek számhoz érkeztek, a két 8-ashoz. Ez a fizikai csodaként is ragyogó és világító szellem egyik megfogható titka - s ez ebben a naplósorozatban érhető tetten - a folyamatos szellemi edzés, az olvasás. Ha tőle le-le is maradozva, de a sorból ki nem dőlve, fussunk vele ezen a maratonon - remélhetően még sokáig -, ezzel is egészségesen tartva magunkat, környezetünket, kultúránkat.

Tulajdonságok:
terjedelem: 254 oldal
borító: puhatáblás
megjegyzés: ÜKH 2017
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető
Trafó
 
design: Sárközi Román