Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2020. december 1. kedd
Boldog névnapot Elza nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - cégadatok - cégismertető - súgó
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

A digitális jó és rossz születése - Technológia, kultúra és az újságírás...
Tófalvy Tamás - A digitális jó és rossz születése - Technológia, kultúra és az újságírás...
Tófalvy Tamás
A digitális jó és rossz születése - Technológia, kultúra és az újságírás...

kiadó: L'Harmattan
cikkszám: 11191008
ISBN: 9789634142959
megjelenés: 2017-06-19
Nincs készleten
Ár: 2800 Ft
webes rendelés esetén: 2520 Ft
 
Leírás:
Tönkreteszi a kultúránkat a digitális média és az internet? Hazugságokat, féligazságokat terjeszt és elbutít? Vagy éppen ellenkezőleg, elhozza a tökéletes behálózottság, megosztott kreativitás és tudás tökéletes korszakát? Mi számít újságírásnak az interneten? A digitális jó és rossz születése provokatív könyv a média és az újságírás legújabb, 21. század eleji átalakulásáról. Fő kérdése: lehetséges, hogy a média mai forrongó állapotáért nem pusztán a technológia a felelős, hanem mi magunk? A kötetet, amely felvázolja a digitális média egy alternatív kultúrtörténetét is, ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék egy új nézőpontból megismerni a média legfrissebb átalakulását.

A szerző, Tófalvy Tamás az utóbbi bő évtizedben sokféle nézőpontból - újságíróként, szakemberként, kutatóként, civil szervezetek munkatársaként és egyetemi oktatóként - volt megfigyelője és résztvevője a média legújabb átalakulásának. Jelenleg a BME Szociológia és Kommunikáció Tanszékének adjunktusa, az MTE főtitkára és az MTA Médiatudományi Kutatócsoportjának tagja. 2012-13-ban a New York-i Columbia University Graduate School of Journalism Fulbright-ösztöndíjas, 2011-12-ben pedig az Indiana University Bloomington Rézler-ösztöndíjas kutatója volt.

Tulajdonságok:
terjedelem: 280 oldal
borító: puhatáblás
sorozat: Fontanus Könyvek
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető
Trafó
 
design: Sárközi Román