Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2020. november 24. kedd
Boldog névnapot Emma nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - cégadatok - cégismertető - súgó
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Tartalmas évek - Mindennapi praktikák a hosszú életért
Westendorp, Rudi - Van Bodegom, David - Tartalmas évek - Mindennapi praktikák a hosszú életért
Westendorp, Rudi - Van Bodegom, David
Tartalmas évek - Mindennapi praktikák a hosszú életért

kiadó: Libri
cikkszám: 11192855
ISBN: 9789634331070
megjelenés: 2017-10-31
Nincs készleten
Ár: 3499 Ft
webes rendelés esetén: 3149 Ft
 
Leírás:
A mindennapi környezetünkben véghez vitt kisebb-nagyobb változtatásokkal észrevétlenül is olyan szokásokat alakíthatunk ki, amelyek segítenek megőrizni az egészségünket - vallja a neves holland orvosprofesszor, Rudi Westendorp szerzőtársával, David van Bodegommal. Számos elkerülhetetlennek tűnő panaszunk ugyanis nem az időskorban, hanem az életmódunkban gyökerezik.
Életkörülményeink robbanásszerű javulása a várható élettartam meghosszabbodását eredményezte, genetikai adottságaink azonban nem alkalmazkodtak még a modern világhoz: az ínséges időkre tartalékolva továbbra is a szükségesnél több ételt veszünk magunkhoz, miközben a mozgást a minimumra szorítottuk. Mivel a génjeinken változtatni nem tudunk, csak egy megoldás maradt: a környezetünket kell átalakítani ahhoz, hogy egészségünket, életkedvünket időskorban is megőrizhessük.
A Tartalmas évek részletes útmutatóval és gyakorlati tanácsokkal szolgál arra nézve, milyen változtatásokat hajtsunk végre az otthonunkban, munkahelyünkön, lakókörnyezetünkben vagy szociális kapcsolatainkban ahhoz, hogy részünk lehessen egy hosszú, boldog és egészséges időskorban.

Tulajdonságok:
terjedelem: 243 oldal
borító: puhatáblás
fordította: Zákányi Viktor
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető
Trafó
 
design: Sárközi Román