Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2022. május 25. szerda
Boldog névnapot Orbán nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - szállítás - cégismertető
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

Nem harap a spenót - Gyereknevelés francia módra
Druckerman, Pamela - Nem harap a spenót - Gyereknevelés francia módra
Druckerman, Pamela
Nem harap a spenót - Gyereknevelés francia módra

kiadó: Libri
cikkszám: 11193285
ISBN: 9789634332398
megjelenés: 2017-11-24
Készleten
Ár: 3499 Ft
webes rendelés esetén: 3149 Ft
 
Leírás:
Pamela Druckerman amerikai újságíróként került Párizsba, és a francia fővárosban lett anyuka is. A szokásos kulturális különbségek mellett így azzal is szembesülnie kellett, hogy a franciáknak bizony a várandósságról és a gyereknevelésről is egészen különleges elképzelésük van. Miközben ő maga egy új élethelyzet, az anyaság kihívásaival küszködött, őszinte megdöbbenéssel és kíváncsisággal figyelte, ahogy a francia anyukák könnyedén oldják meg a legösszetettebb helyzeteket is, legyen szó akár a kisbabák éjszakai alvásáról, akár a nagyobbak evési szokásairól vagy társas viselkedéséről.
Hogyan lehetséges ez? - tette fel a kérdést Druckerman, és nem nyugodott, amíg meg nem találta a választ, hogy aztán mindazt, amire saját kárán rájött, egy rendkívül humoros és üdítő olvasmány formájában ossza meg a nagyvilággal. Könyve, a Nem harap a spenót egyik legkeresettebb gyerekneveléssel foglalkozó kötet itthon is. Az új kiadás ráadásul 100 praktikus tippel - a francia gyereknevelés legfontosabb alaptételeivel - egészül ki, hogy ezáltal még könnyebben leshessük el a francia anyák titkát.

Tulajdonságok:
terjedelem: 443 oldal
borító: puhatáblás
fordította: Orzóy Ágnes
megjegyzés: Új kiadás, 100 praktikus tippel kiegészítve
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető
Trafó
 
design: Sárközi Román