Írók Boltja online könyvesbolt
js slider
 
 
 
2020. november 26. csütörtök
Boldog névnapot Virág nevű látogatóinknak!
 
nyitóoldal - üzletszabályzat - elérhetőség - cégadatok - cégismertető - súgó
Kosár tartalma
 
 
 
 
Írok boltja elfogadó hely  Krea kártya  MVM Partnerkártya  Magyar Naracs kártya  MKB Professzori kártya  Bankkártyás fizetés 

A szöveg vonzásában - Arató László tiszteletére
Fenyő D. György (összeáll.) - A szöveg vonzásában - Arató László tiszteletére
Fenyő D. György (összeáll.)
A szöveg vonzásában - Arató László tiszteletére

kiadó:
cikkszám: 11196160
ISBN: 1806061044026
megjelenés: 2017-11-06
Készleten
Ár: 2200 Ft
webes rendelés esetén: 1980 Ft
 
Leírás:
Kötetünk tisztelgés Arató László életműve előtt. Aki a magyar iskola ügyét nyomon követi, jól tudja, hogy Arató László iskolateremtő egyéniség, akinek a nevéhez a magyartanítás egészen új megközelítései, az irodalomtanítás öntudatosodása és felnőtt diszciplínává válása, az irodalomról való iskolai beszédmód megújítása fűződik.

A kötet első részében az előtte tisztelgő konferencián elhangzott előadásokat közöljük, második részében pedig közreadunk néhány tanulmányt Arató László irodalompedagógiai munkásságából.

Reméljük, hogy ez a kötet is hozzájárul ahhoz, hogy az irodalomtanításról való diskurzus élő, érdekes és szakmai alapozású legyen, ezen keresztül ahhoz, hogy az iskolai irodalomtanítás egy élő, érdekes és szakmai alapozású iskolai tantárgy legyen, legfőképpen pedig ahhoz, hogy maga az irodalom kellő tekintéllyel és érdekességgel bíró művészet, szellemi kaland érdekes szövegek együttese, élő szellemi hagyományunk legyen.

Tulajdonságok:
terjedelem: 172 oldal
borító: puhatáblás
felhasználó név:
jelszó:
regisztráció
jelszóemlékeztető
Trafó
 
design: Sárközi Román